A1
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
Re: A1
Mislim da lahko doplačaš.
Sem brezposelen, drugace A1 ima sedaj akcijo 50% ZNIZANJE ZA VEDNO, se splaca pogledati, glede resolucije pa nevem, ma je cisto vredu slika, sem zadovoljen za to saj boljse resolucije ne moras pricakovati, ker je skoraj nemogoce, ker imajo itak vsi kompresirano in omejen bandwith.kitl napisal/-a: ↑25. Jun 2024 ob 13:58carot napisal/-a: ↑25. Jun 2024 ob 10:58
Mobilna tv dela tudi na SMART TV, tako da brez skrbi, lahko gledas na TV, lahko tudi preko racunalnika, ki je povezan na TV, tako, da ne rabi iskati izgovorov, ce ne razumete kaj je mobilna tv, ker ogromno ljudi, tudi zaposlenih sploh ne ve kaj je mobilna TV, vi imate vsi v glavi da je mobilna TV na telefonu.
Stacjonarna tv je stvar preteklosti, kot, da bi ti zagovarjal stacionarni telefon, ker cenis svoja usesa, mozgane ali nevem kaj, kdo sploh se uporablja dandanes stacjonarni telefon razen javna uprava in kaksno podjetje?
Mobilna tv pomeni, da jo lahko gledas kjerkoli, ce imas dostop do interneta.
Te mite je treba enkrat razbiti res, ker 80% zaposlenih nima pojma kaj sploh je mobilna tv in razlike med mobilno in fiksno tv. Edino vcasih je programska shema malo spremenjena, baje zaradi android omejitve, nevem, ali na racunalniku delajo tisti programi ali tudi tam ne?
ti ki si nezaposlen pri T2 mi povej kakšna je resolucija mobilne tv?
-
- Starešina
- T-2: Še nimam
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:
je kaka razlika med kvaliteto tv signala (box-app)?
So prek Telekomove optike internetne hitrosti iste oz. je moč doplačati za večjo?
So prek Telekomove optike internetne hitrosti iste oz. je moč doplačati za večjo?
Sony 65XE9005 z EON box, HTPC 4k HDR
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
Zdravo, danes prestopil na A1. Vse priklopljeno in dela OK.
Rad bi pa bridge mode in sem klical na helpdesk, da mi prestavijo. Ko prestavijo v bridge mode se večkrat ponovno zažene in lučka z ikonico "sveta" se ne prižge. Sklepam, da gre za signal do centrale. Posledično internet ne dela. Niti na računalniku niti na telefonu, seveda.
Svetovalka na telefonu pravi, da imam napačne nastavitve na routerju (Asus RT-AC68U). Nisem nič spreminjal, nimam nič nastavljeno posebej. Z istimi nastavitvami mi je delal bridge mode tako na T2, kot na Telemachu. Trdila je tudi, da se tista lučka (ki se sicer normalno prižge, ko modem ni v bridge mode) ne bo prižgala, če nimam pravih nastavitev na routerju?? Ampak to nekako nima smisla, saj gre za povezavo modema do zunanjosti, router pride v poštev šele kasneje (tudi fizično)...
A so pri A1 potrebne kakšne posebne nastavitve na routerju?
Trenutno je takole:
Aja, še to. Ko je bil modem v bridge mode, je Router pravil sledeče:
Rad bi pa bridge mode in sem klical na helpdesk, da mi prestavijo. Ko prestavijo v bridge mode se večkrat ponovno zažene in lučka z ikonico "sveta" se ne prižge. Sklepam, da gre za signal do centrale. Posledično internet ne dela. Niti na računalniku niti na telefonu, seveda.
Svetovalka na telefonu pravi, da imam napačne nastavitve na routerju (Asus RT-AC68U). Nisem nič spreminjal, nimam nič nastavljeno posebej. Z istimi nastavitvami mi je delal bridge mode tako na T2, kot na Telemachu. Trdila je tudi, da se tista lučka (ki se sicer normalno prižge, ko modem ni v bridge mode) ne bo prižgala, če nimam pravih nastavitev na routerju?? Ampak to nekako nima smisla, saj gre za povezavo modema do zunanjosti, router pride v poštev šele kasneje (tudi fizično)...
Trenutno je takole:
A je potem potrebno v primeru bridge načina na routerju PPPoE nastavitve nastaviti? Ker tega mi gospodična na drugi strani ni povedala. Pravila je, da bo bridge mode delal avtomatsko brez dodatnih nastavitev...
A to maš na optiki?Pegart napisal/-a: ↑23. Avg 2024 ob 12:38Zdravo, danes prestopil na A1. Vse priklopljeno in dela OK.
Trenutno je takole:
Jst resno razmišljam, da bi vse skupaj prestavil na A1. Ampak bi rad preko SIM-ke. Ze sedaj imam linijo 100/20, tako da na 5G mislim da ne bi smelo bit problem dosezt teh hitrosti. Pokritost na mojem koncu je ok.
Problem mobilnih tehnologij ni pokritost ali maksimalna hitrost. Problem je to, da si prenosni medij (zrak) deliš z drugimi v okolici. Mogoče bo večino časa delovalo ok… lahko pa se zgodi, da bo kdaj omrežje zabasano.
Pokličeš na tehnično podporo, upaš da dobiš nekoga, ki ti zna pogledati zasedenost celice na katero se boš povezoval, preveriš najbolj obremenjene ure in dneve...
Jp... res je. Pa v bližini imam še dvorano, kjer so večkrat kakšni dogodki in je veliko folka na kupu. Pol se pa čohi po glavi, zakaj ne dela.