Telemach kupuje T2
Re: Telemach kupuje T2
Verjemi, da boš takoj zvedel, ko bo. Zakaj te pa tako muči?
Sport klub kanale bi rad gledal.
Pravi lastniki optike so ljudje, ki nikoli niso dobili plačanega dela in materiala, ko so pred leti delali omrežje za T2.
To je kraja pri belem dnevu, sedaj so samo legalno prodali ukradeno robo.
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.
Če bi bil 25% lastnik bi imel Telemach v upravi T-2 svojega človeka, tako ga pa nima, ker je delež lastništva le 24,9%. Regulator (AVK) bo verjetno dolgo odločal. Lahko traja tudi pol leta ali več. Glede usode T-2, če AVK ne da zelene luči za prevzem preostalega deleža, pa so odprte vse možnosti (stečaj, odkup Telemachovega deleža, ...).
- kitl
- Administrator
- T-2: Že imam
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Se pravi banana republika torej. Za naše regulatorje očitno ne veljajo zakonski roki.
-
- Novinec
- Paket: Oranžni King - Optika
Verjetno cakajo da jih kdo "podmaze" da se bodo odlocili v "ta pravo" smer...
Si videl že kakšno novico? Ko bo kaj novega, bo na prvi strani vseh novičarskih portalov.
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
Pobiramo stave ? Ali bo Telemach dobil odobritev da lahko kupi več kot 25%
-
- Faca
Po moje tudi ne. Agencija za preprečevanje konkurence je v zadnjih letih že na toliko frontah zabluzila (trgovci, avtobusni prevozniki, banke...), da si še enega fiaska tega ranga ne more privoščiti.
Jaz pa mislim, da odločevalci samo čakajo, da se steče dovolj v določene žepe in bodo potem odobrili združitev.
Na koncu gre za enega največjih lobistov med operaterji v regiji. Zadeve obvladajo po balkansko - če ne moreš rešit z denarjem, probleme rešiš z veliko denarja.
Na koncu gre za enega največjih lobistov med operaterji v regiji. Zadeve obvladajo po balkansko - če ne moreš rešit z denarjem, probleme rešiš z veliko denarja.
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.