T-2 odslej z nacionalnim mobilnim gostovanjem pri A1
-
- Navdušenec
- T-2: Že imam
- Paket: T4 20/2
- Kraj: Rače
Re: T-2 odslej z nacionalnim mobilnim gostovanjem pri A1
tudi sam sem imel zmeraj iste probleme.
zmeraj sem moral ročno poiskat omrežje. tudi mene to izjemno moti. lp
zmeraj sem moral ročno poiskat omrežje. tudi mene to izjemno moti. lp
No, to so dogaja od kar so zamenjali TS z A1 in zaklenili tudi gostovanja na A1 omrežje. Če bi moral samo ročno izbrati omrežje, bi še šlo, gostovanje enostavno povedano ne deluje. Pa ne samo v nekaterih delih Zagreba, Istra, Krk...je podobno. Upal sem, da bo kdo kaj povedal na to temo, mogoče, kakšno rešitev predlagal, a izgleda da nihče noče nič reči.
Niti nisem jezen, samo zelo žalosten in razočaran ker je očitno, da je vodenje T-2 slabo in se to vedno bolj pozna na vseh področji. Pri t-2 sem/smo še od časov VDSL-ja in zdi se mi, da je čas za odhod.
Niti nisem jezen, samo zelo žalosten in razočaran ker je očitno, da je vodenje T-2 slabo in se to vedno bolj pozna na vseh področji. Pri t-2 sem/smo še od časov VDSL-ja in zdi se mi, da je čas za odhod.
Mah... t-2 mobilna telefonija je bila od vedno tam nekje zadaj... za backup jst temu pravim. V mobilno telefonijo t-2 nikoli ni pretirano vlagal. Tudi v prihodnosti ne zgleda da bo kaj bolje.
T-2 ima fiksne storitve top, zame še zmeraj No.1
Kar se tiče pa mobilne tehnologije, če jo uporabljaš za bolj resne namene in želiš, da ti vedno deluje, pride pri nas v poštev samo Telekom in A1.
T-2 ima fiksne storitve top, zame še zmeraj No.1
Kar se tiče pa mobilne tehnologije, če jo uporabljaš za bolj resne namene in želiš, da ti vedno deluje, pride pri nas v poštev samo Telekom in A1.
Meni je T2 deloval bp, dokler so bili na TS. Jaz ne rabim omrežja vsako sekundo nekje v Gorskem Kotarju Naveza T2/A1 SI in "obvezno" gostovanje v omrežju A1 HR ne deluje v Zagrebu, od meje do recimo centra ZG se za lep del poti izgubi in ni nobenega omrežja na voljo, nič. V malo širšem centru ZG greš v stavbo, ki ima malo debelejše zidove pa ne dela.
Za TS in Telemach sem našel(v 20 sec) v katera omrežja se lahko priklopiš na Hrvaškem, za A1 mi ni uspelo, ker če lahko samo v A1 HR potem je praktično enako ne delujoče. Ima kdo link od seznama operaterjev?
Za TS in Telemach sem našel(v 20 sec) v katera omrežja se lahko priklopiš na Hrvaškem, za A1 mi ni uspelo, ker če lahko samo v A1 HR potem je praktično enako ne delujoče. Ima kdo link od seznama operaterjev?
ti se pa nekam dolgo poslavljaš
-
- Znanec
- Paket: OD HBO - FTTH 1000/200
Občasno spusti skozi tudi druga omrežja. Recimo telemach
-
- Novinec
- Paket: Oranžni diamant Rune 1000/200
Imam A1.
Sem gledal video na telefonu, v enem hrvaškem kampu,
na njihovem wifi je prekinjalo, prav tako mobilni A1 HR, verjetno se privzeto A1 povezuje na A1 HR,
sem prestavil nekam drugam (verjetno HR Telekom) in je delovalo brez problema.
Sem gledal video na telefonu, v enem hrvaškem kampu,
na njihovem wifi je prekinjalo, prav tako mobilni A1 HR, verjetno se privzeto A1 povezuje na A1 HR,
sem prestavil nekam drugam (verjetno HR Telekom) in je delovalo brez problema.
- DustWolf
- T-2jevec
- Paket: 50/20
- Kraj: Zagradec
- Kontakt:
To ni res. Vlaga se veliko, je pa res da je napredek zelo drag za T-2 in zelo malo se vidi če recimo ne živiš ravno tam kjer so novi antenski stolpi.
Poleg tega ima T-2 najnovejše tehnologije, kar je tudi razlog zakaj se je šlo dol iz Telekomovega gostovanja, ki je zastarel in počasi nazaduje.
LP,
Jure
--
Most problems are man-made.
Most problems are man-made.
-
- Model
- T-2: Še nimam
- Paket: Int: 1000/100+TV+telefon TS
- Kraj: Postojna
Seveda je res... veliko krajev je ki ni T-2 optike niti T-2 mobilnega omrežja.. int.. Je vse gostovanje pri drugem operaterju itn..
-
- Uporabnik
- Paket: Oranžni King - Optika
Dobr neki je trdit da mobitel nazaduje...DustWolf napisal/-a: ↑11. Nov 2024 ob 13:14To ni res. Vlaga se veliko, je pa res da je napredek zelo drag za T-2 in zelo malo se vidi če recimo ne živiš ravno tam kjer so novi antenski stolpi.
Poleg tega ima T-2 najnovejše tehnologije, kar je tudi razlog zakaj se je šlo dol iz Telekomovega gostovanja, ki je zastarel in počasi nazaduje.
LP,
Jure
Drugo je realnost da js na koroskem s T-2 simko.. 100% casa roamam.
Ker T-2 omrezja ni!
Sicer z optiko zadovoljen... z mobilnimi storitvami pa nikakor
Ok... vlagalo se je mogoče (verjetno) v mobilno omrežje t-2, ampak se to na terenu definitivno ni poznalo. Pa nisem edini, ki sem imel težave z omrežjem t-2, konkretno v Kranju.DustWolf napisal/-a: ↑11. Nov 2024 ob 13:14To ni res. Vlaga se veliko, je pa res da je napredek zelo drag za T-2 in zelo malo se vidi če recimo ne živiš ravno tam kjer so novi antenski stolpi.
LP,
Jure
Se mi pa zdi, da se zadeva kar izboljšuje, odkar so šli na A1... vsaj po občutku.