Seznami predvajanj (M3U) + EPG + Logotipi - IPTV, Kodi, Tano
Re: Seznami predvajanj (M3U) + EPG + Logotipi - IPTV, Kodi, Tano
Lorem se ukvarja s črnim petkom.
Oj, torej mene zanima Formuler Z11 Pro Max škatlica. In gledam njihvo MYTV Online app za IPTV...
Torej jaz bi lahko dodal T2 stream in svoje login podatke ampak ne bom dobil vseh kanalov kakor v uradni T2 aplikaciji? Ali je kakšen način da bo vse delalo kakor v uradni aplikaciji?
Torej jaz bi lahko dodal T2 stream in svoje login podatke ampak ne bom dobil vseh kanalov kakor v uradni T2 aplikaciji? Ali je kakšen način da bo vse delalo kakor v uradni aplikaciji?
Mi lahko kdo pomaga... Že zadnji dve uri se trudim pridobiti IP za kanal "Aktual TV" (ja, radio, ki ima očitno tudi TV kanal). Foter pravi, da ga imamo. Prebral sem 3 vodiče in jih sprobal, pa IPja za ta kanal dejansko ne najdem.
EDiT: Sprobal na T2 to-go, dejansko imamo ta kanal na TVju. Oče ima od par un nazaj neizmerno željo, da bi ga imel tudi v VLCju.
EDiT: Sprobal na T2 to-go, dejansko imamo ta kanal na TVju. Oče ima od par un nazaj neizmerno željo, da bi ga imel tudi v VLCju.
Aktual TV je na 239.10.12.29:5000 za 1080 in 239.10.14.29:5000 za 720 kvaliteto.
Ali so nekaterim starejsim Erotic programov kot Hustler, Playhouse, SuperOne...spremenili IPje ali jih zakodirali kot HBO in Star. Imate nove. Hvala!