Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips
Nesi TV v isto sobo kjer je modem in priklopi tv na kabel in testiraj.
Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips
Zdravo,
Moj LG B2 OLED TV mi ponuja nadgradnjo na WebOS 24, ki pa se je še nisem lotil, ker na različnih forumih uporabniki omenjajo možne probleme po nadgradnji.
Zanima me, ali je že kdo, ki uporablja T-2 app na WebOSu, tega že nadgradil na verzijo 24, ter ali T-2 app deluje v redu po nadgradnji?
Vnaprej hvala za odgovore!
Moj LG B2 OLED TV mi ponuja nadgradnjo na WebOS 24, ki pa se je še nisem lotil, ker na različnih forumih uporabniki omenjajo možne probleme po nadgradnji.
Zanima me, ali je že kdo, ki uporablja T-2 app na WebOSu, tega že nadgradil na verzijo 24, ter ali T-2 app deluje v redu po nadgradnji?
Vnaprej hvala za odgovore!
- Pizzicato
- Nadebudnež
- Paket: Oranžni diamant HBO
Zdravo
Imam težavo s aplikacijo nameščeno na Google Chromecast in sicer vsake toliko slika frizne in se pokaže vrteči krogec par sekund, nato slika spet deluje. To je na vseh kanalih. Wifi signal je odličen. Brez težav mi deluje Netflix, Max, Voyo,... download je 35Mbps, upload enako.
Ker vse ostale aplikacije delujejo brez problemov, je očitno težava v t2 tv aplikaciji.
Mimogrede, na isti lokaciji pa aplikacija na telefonu deluje brez problema.
Prosim za kak nasvet.
Lp
Imam težavo s aplikacijo nameščeno na Google Chromecast in sicer vsake toliko slika frizne in se pokaže vrteči krogec par sekund, nato slika spet deluje. To je na vseh kanalih. Wifi signal je odličen. Brez težav mi deluje Netflix, Max, Voyo,... download je 35Mbps, upload enako.
Ker vse ostale aplikacije delujejo brez problemov, je očitno težava v t2 tv aplikaciji.
Mimogrede, na isti lokaciji pa aplikacija na telefonu deluje brez problema.
Prosim za kak nasvet.
Lp
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Aplikacije za telefon ni tisto je t2tv2go. Upam si trditi, da je problem nekje v povezavi. A možnost priklopa direkt na kabel ni? Namreč pri nas na vseh TV-jih uporabljamo aplikacijo že nekaj let pa ni nobenih težav.
- Pizzicato
- Nadebudnež
Ne vem zakaj bi bila wifi povezava problem. Ker če npr. na telefonu v istem prostoru startam t2 app in potem sliko zrcalim na Google Chromecast, dela normalno brez prekinitev...
Google Chromecast nima mrežne vtičnice in dela samo preko wifi.
Google Chromecast nima mrežne vtičnice in dela samo preko wifi.
- kitl
- Administrator
telefon nima t2 appa. Telefon tablice imajo t2tv2go to je drugo.
- Pizzicato
- Nadebudnež
Dobro saj to vem. Ta primer sem navedel zato, da ovržemo problem preslabega wifi omrežja.
- kitl
- Administrator
Za nemoteno delovanje aplikacij T-2 tv2go je potrebna ustrezna internetna povezava. Čeprav T-2 ne navaja natančnih zahtev glede pasovne širine za te aplikacije, lahko podamo splošna priporočila na podlagi zahtev podobnih storitev:
Standardna ločljivost (SD): Priporočena pasovna širina je vsaj 2 Mbps.
A razumeš kje tiči zajec?
Standardna ločljivost (SD): Priporočena pasovna širina je vsaj 2 Mbps.
A razumeš kje tiči zajec?
- Pizzicato
- Nadebudnež
Očitni ti ne razumeš, ali pa nisi dobro prebral kar sem napisal...zato še enkrat:
Vem, da sta to dve različni aplikaciji. Da ovržemo vzrok za slab wifi signal, sem na telefonu zagnal app in naredil zrcaljenje slike na TV - težav ni bilo (mimogrede, zrcaljenje slike gre brezžično najprej na ruter in potem do TV). Glede na to, da ni bilo zatikanja, je očitno wifi ok... in je težava v T2 app na TV.
Vem, da sta to dve različni aplikaciji. Da ovržemo vzrok za slab wifi signal, sem na telefonu zagnal app in naredil zrcaljenje slike na TV - težav ni bilo (mimogrede, zrcaljenje slike gre brezžično najprej na ruter in potem do TV). Glede na to, da ni bilo zatikanja, je očitno wifi ok... in je težava v T2 app na TV.
-
- Faca
- Paket: T4 Giga - optika
- Kraj: Mengeš
Preveri da je Google Chromecast stalno povezan na WIFI 5 (beri frekvenca mora biti 5 GHz) Samo na tej frekvenci je zagotovljeno nemoteno delovanje, saj je tu večja stabilnost in hitrost wifija.
- Pizzicato
- Nadebudnež
Jaz imam povezavo 2.4GHz, ker ima večji domet. Zakaj bi moral biti Chromecast povezan na 5GHz? Meni na Chromecastu Netflix, Max, Voyo... dela lepo brez prekinjanja, tudi če ima 2.4GHz. Speedtest na Chromecast mi kaže 35/35.
-
- Faca
T-2 APP predvaja TV v živo. Posledično deluje drugače (ima manjši buffer) kot Netflix, Max, Voyo. Poskusi povezati tako kot sem predlagal pa boš videl če je kaj razlike. Speedtest je nekaj kar kaže trenutno hitrost, na dolgi rok pa ta hitrost (in tudi stabilnost) zaradi različnih motečih dejavnikov pri frekvenci 2,4 GHz niha.
- Pizzicato
- Nadebudnež
Ok, bom probal. Mogoče bi pa na T2 App za TV morali povečati buffer... A potem je na T2 aplikaciji na telefonu drugačna velikost buferja, da tam dela tekoče?
Kako pogosto ti pa šteka predvajanje v T-2 TV aplikaciji? Načeloma je Castanje "ista" aplikacija, ki dejansko teče na isti napravi (ni zrcalnjenje iz telefona)... predvaja pa drugo (nižjo) kvaliteto streama.
-
- Faca
Če povečajo buffer bo še več "časovnega zamika" (primerjava z STB na multicastu in TV applikacijo na smart tv) Verjetno ti ni v interesu da boš videl gol pol minute ali pa še več za sosedom kateri bo gledal tekmo na STBju?
Sigurno je razlika v dostavljanju storitve med TV2GO in T-2 aplikacijo. Razlika je lahko že v sami kvaliteti. APP ima lahko tudi full HD , 4k... za TV2Go pa preveri kako imaš nastavljeno kvaliteto v nastavitvah aplikacije.
Telefon imaš povezan tudi na 2,4 GHz wifi?
Sigurno je razlika v dostavljanju storitve med TV2GO in T-2 aplikacijo. Razlika je lahko že v sami kvaliteti. APP ima lahko tudi full HD , 4k... za TV2Go pa preveri kako imaš nastavljeno kvaliteto v nastavitvah aplikacije.
Telefon imaš povezan tudi na 2,4 GHz wifi?
Zadnjič spremenil Nitro, dne 13. Feb 2025 ob 15:07, skupaj popravljeno 1 krat.