Prejeti SMS to Email
- NoName
- Administrator
- T-2: Že imam
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
Re: Prejeti SMS to Email
Dejansko eni to res uporabljajo.. svašta... si prvi, ki je izrazil željo za takšno funkcionalnost. Sem pa že predal naprej odgovornim.
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
Jaz rabim to službeno , ker npr imamo GSM v pisarni, in če ima npr kakšna stranka kake probleme v nedeljo in pošlje SMS tega do ponedeljka ne vidim.... Če bi se posredovala na email pa bi seveda videl...
V firmi imamo še nokio 6210 al koliko je ta stara nokia , kjer baterija po xx letih drži še vedno ca 30ur pogovora!!!
(pogovora !!!, standby če ne bi nič govoril bi bil pomoje 7 dni če ne dlje.)
Je mogoče že kaj novega s tem SMS to email?
LP, Mare
V firmi imamo še nokio 6210 al koliko je ta stara nokia , kjer baterija po xx letih drži še vedno ca 30ur pogovora!!!
Je mogoče že kaj novega s tem SMS to email?
LP, Mare
-
- Starešina
- T-2: Še nimam
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:
GSM v pisarni ... verjetno zaklenjen in zazidan ćez vikend
Si me nasmejal danes, vsaka čast
Firma ima verjetno slogan: Za srečo dela čez vikend ne nosimo domov....ampak za vsak slučaj bi pa mel SMS 2 E-MAIL

Si me nasmejal danes, vsaka čast

Firma ima verjetno slogan: Za srečo dela čez vikend ne nosimo domov....ampak za vsak slučaj bi pa mel SMS 2 E-MAIL

Sony 65XE9005 z EON box, HTPC 4k HDR
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
-
- Starešina
- Paket: Malo mešano
- Kraj: Pince
Ne, ne, ... narobe. Firma premore le eno Nokio 6210, ki je skupna za vse ter ima častno mesto na konferenčni mizi
Uporaba po sistemu FiFo. Pri e-mailu je pa zadeva sila enostavna, dostopaš lahko kadarkoli in od koderkoli 

- RobertM
- Moderator
- Paket: Oranžni optimum BRO FTTH
- Kraj: Okolica Tolmina
Po moje si se zatipkal pri oznaki - taka je bila samo 6310maressl napisal/-a: V firmi imamo še nokio 6210 al koliko je ta stara nokia , kjer baterija po xx letih drži še vedno ca 30ur pogovora!!!
LP, Mare

Za koliko kupite - imam Silver in Brown edition (pogovarjamo se o trimestnih cifrah)

Glede SMS>e-mail je pa stanje nespremenjeno.
199 SIT?
A kdo kaj ve ali je pri T-2 kaj novega glede storitve kot jo npr ponuja Telekom - SMS Kopija in SMS Posredovanje (isto velja za MMS)
To bi mi prišlo zelo zelo prav
Sem sprobal pri mojem internet paketuod mobitela in dela kot bi si zelel pri T-2ju ...
To bi mi prišlo zelo zelo prav

Sem sprobal pri mojem internet paketuod mobitela in dela kot bi si zelel pri T-2ju ...
- erbi
- Navdušenec
- Paket: 300M/100M+2*TV+5*telefon
- Kraj: Celje
- Kontakt:
Kljub temu, da je to zeloooo stara tema, me vseeno zanima, če se kaj premika na tem področju? Konkurenca sicer ima to možnost, a je predraga.
- DustWolf
- T-2jevec
- Paket: 50/20
- Kraj: Zagradec
- Kontakt:
Kolikor sem videl je v sistemu to omogočeno. Je pa res da je to zelo problematično kar se tiče standardov ki veljajo za e-pošto ki jih na SMS nivoju enostavno ni, zato se ti lahko zgodi da sistem mail pošlje, GMail pa ga blokira. Namreč sodobni standardi potrebujejo da so sporočila poslana z avtenticirano povezavo, kar SMSi niso. Lahko da Telekom tega nima poštimanega pa zato tam dela.
Vem da sem to nekaj testiral pa je delovalo. Sedaj kot poizkušam mi Android sploh ne pusti narediti takšno neumnost.
Kar se tiče backupiranja SMS obstaja 1000 in 1 aplikacija ki to počne (običajno na Google Drive), da ne omenim sam sistemski Android backup, tako da ne vidim to kot neke smiselne tržne niše da se gremo tu nek razvoj.
Sem pa pripravljen pogledat pa popravit sistem če neupravičeno ne deluje, če mi kdo pomaga pri testiranju. Dajte mi poslat DM, pošljem služben mail pa se dogovorimo naprej.
LP,
Jure
Vem da sem to nekaj testiral pa je delovalo. Sedaj kot poizkušam mi Android sploh ne pusti narediti takšno neumnost.

Kar se tiče backupiranja SMS obstaja 1000 in 1 aplikacija ki to počne (običajno na Google Drive), da ne omenim sam sistemski Android backup, tako da ne vidim to kot neke smiselne tržne niše da se gremo tu nek razvoj.
Sem pa pripravljen pogledat pa popravit sistem če neupravičeno ne deluje, če mi kdo pomaga pri testiranju. Dajte mi poslat DM, pošljem služben mail pa se dogovorimo naprej.
LP,
Jure
--
Most problems are man-made.
Most problems are man-made.