Samsung s25

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Micko
Začetnik
T-2: Že imam
Paket: Oranžni dijamant HBO

Samsung s25

Odgovor Napisal/-a Micko » 5. Avg 2025 ob 17:39

Lp Sem x.Ker sem na spletni strani T2 opazil 26.6.2025.Da imajo akcijo za Samsung s25 za nove naročnike sem se odločil poklicati na T2.064064064.Oglasil se mi je agent t2 z imenom Uroš ko sem ga oprasal kako je z akcijo za Samsung s25 mi je povedal da do 30.6.2025.gdir sklene pogodbo za določeni paket dobi v najbližji poslovalnici Samsung s25 po ugodni ceni po akcijski ponudbi.Zato sma sklenila pogodbo po telefonu z g Uroš agentom t2 obljubil mi je da se lahko oglasim po priklopu T2 na najbližji poslovalnici ker lahko preuzamem Samsung s25.Cakal sem ter nešteto krat klical poslovalnice ter T2 operaterje in nikoli mi niso hoteli dati na pogovor dotičnega Uroša.Po nešteto krat klicanju so me le končno prišli priklopit iz Gvo na optiko Telekom in T2. Po tem so me obvestili iz t2 da pridejo priklopit svoje naprave ter končno 29.7.2025 pride njihov operater po 12 uri in menpriklopi na njihove omrežje.Nakar sam klical v Trgovina Celje in Slovenske Konjice ki so mi najbližji T2 poslovne enote.Tam so mi pač rekli da ko bom priklopljen z strani T2 da lahko pridem po aparat Samsung s25.Torej 29.7.2025 po 13 uri poklicem da bi prišel po aparat v Slovenske Konjice na t2 poslovalnico mi reče da ne ne pripada aparat da pokličem v T2.Poklical se 064064064 in dobim agenta T2 nakar mi reče da se sam Neve kaj je narobe da pač nekaj ni označeno v pogodbi itd itd .Na koncu ne dobim aparata.Zdaj sem podal pritožbo preko t2 kličnega centra in čakam na odgovor ki traje 14 dni.Jst bi vas lepo prosil da mi svetujete kaj se dogaja in kaj lahko pričakujem.Po mojem so kršili pogodbo aneks.Imeli so pa akcijo na svoji strani T2.posiljam priloge in se vljudno opravičujem.Jst bi vas lepo prosil za ukrepanje.Lp

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Paket: imam

Re: Samsung s25

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 5. Avg 2025 ob 20:21

Tukaj na tem forumu žal noben ne bo ukrepal, ker je to NEURADNI t2 forum.
Kot je bilo rečeno če je bil paket sklenjen do 30.6 in je bilo označeno na pogodbi, potem ga morajo dodati.
Prav je da je bila podana pritožba.

So pa zdaj dopusti in se čaka vsepovsod. ŽAL.

Uporabniški avatar
NoName
Administrator
Paket: VDSL T4 KING + HDTV

Re: Samsung s25

Odgovor Napisal/-a NoName » 5. Avg 2025 ob 21:57

@Micko - sem anonimiziral objavo, da so vsebovali osebne podatke.
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Odgovori