T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)
Vse se da dogovoriti za prave pare.
https://www.telekom.si/veleprodaja/doma ... i-lokaciji
Saj bi lahko najeli FTTx do 1Gbit/s/300 Mbit/s s ceno 22,60 eur.
Ampak so raje na FTTx do 1Gbit/s/100 Mbit/s s ceno 20,70 eur.
Saj bi lahko najeli FTTx do 1Gbit/s/300 Mbit/s s ceno 22,60 eur.
Ampak so raje na FTTx do 1Gbit/s/100 Mbit/s s ceno 20,70 eur.
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.
- MrTwelveTrees
- Moderator
Ne ne ne ..... gledajo na vsak cent, to je biznis.
Sej nemores verjet. 2€? No odvisno kok je takih prikluckov,
Mogoce jih je velik?
Mogoce jih je velik?
-
- Nadebudnež
Koliko ima zdaj Telekom zakonski rok za odpravo napake z njihove strani, če imaš T-2 na njihovi optiki FTTH ?
Mi že en dan (od včeraj dopoldne) sveti Broadband sijarula na modemu rdeče, dela pa nič ne... T-2 pravi, da je napaka pri Telekomu in da so dali naprej, da bo treba pač počakat...
Mi že en dan (od včeraj dopoldne) sveti Broadband sijarula na modemu rdeče, dela pa nič ne... T-2 pravi, da je napaka pri Telekomu in da so dali naprej, da bo treba pač počakat...
- MrTwelveTrees
- Moderator
Nekaj delovnih dni, razen če gre za večjo napako (recimo pretrgan kabel) potem lahko podaljšajo.
-
- Nadebudnež
Kaj pa če napake ne odpravijo v zakonskem roku?
Zate prav nič... ti lahko uveljavljaš le popust pri T-2. T-2 pa lahko od Telekoma zahteva odškodnino po pogodbi.
-
- Nadebudnež
Jaz se bojim, da bo Telekom zavlačeval več tednov, T-2 se bo na njih zgovarjal, takratko bom pa potegnu jaz in bom na koncu mogu menjat ponudnika...
Ker zaenkrat kaže, kot da sploh nima interesa ukrepat (Telekom)...
Ker zaenkrat kaže, kot da sploh nima interesa ukrepat (Telekom)...
- MrTwelveTrees
- Moderator
Jao, jao jao... kakšne izjave...... A misliš da če bi imel na isti optiki A1, Telemach da bi bilo kaj bolje ?
Če se ti tako NUJNO gre, si nabavi mobilni internet za par dni, dobiš tudi predplačniški za male pare.
Če se ti tako NUJNO gre, si nabavi mobilni internet za par dni, dobiš tudi predplačniški za male pare.
-
- Nadebudnež
Mam...MrTwelveTrees napisal/-a: ↑6. Avg 2025 ob 12:30Če se ti tako NUJNO gre, si nabavi mobilni internet za par dni, dobiš tudi predplačniški za male pare.
- MrTwelveTrees
- Moderator
Če nimaš drugega za delat, lahko kličeš na Telekom pa si daš duška, da spraviš svojo jezo ven, ampak ne boš NIČ dosegel.
EDINO, če bi OSEBNO poznal osebo ki dela na Telekomu (na tem oddelku) ki bi tvoj nalog porinila naprej. Ampak ne poznaš. Tako da ti ne preostane nič drugega kot čičat pa čakat.
EDINO, če bi OSEBNO poznal osebo ki dela na Telekomu (na tem oddelku) ki bi tvoj nalog porinila naprej. Ampak ne poznaš. Tako da ti ne preostane nič drugega kot čičat pa čakat.

Tudi, če bi poznal, ne bi ničesar dosegel... ker nočejo reševat problemov od drugih operaterjev mimo uradnih postopkov. Sem enkrat sodelavcu zrihtal, da so mu rešili neko težavo, ki je A1 ni znal rešiti v parih mesecih (na koncu so mu rekli, da je omejitev njegovega priključka). V bistvu sem samo želel, da telekomovc preveri, če je to res... med preverjanjem je našel napako in jo takoj odpravil (vzelo mu je minutko časa). Ko je videl, da je to A1 naročnik, je rekel, da je to zadnjič, da je problem za drugega operaterja rešil mimo vrste.
- MrTwelveTrees
- Moderator
Ah če bi vodja Telekoma (tehnikov) rekel, in poklical terenca da je "nujno" se da vse rešit hitreje. (NE URADNO)
Ampak tega ne delajo.
Danes bi vsi radi imeli vse takoj in zdaj rešeno.
Ampak tega ne delajo.
Danes bi vsi radi imeli vse takoj in zdaj rešeno.
Bi ja... ampak vodja Telekomovih tehnikov tega ne bi naredil za naročnika drugih operaterjev... razen, če bi bil eden izmed tvojih boljših prijateljev. Za "znanca" zagotovo ne.