Ok hvala deluje
Še eno vprašanje : kako se povežem na modem?
192.168.1.1 ne deluje
Modem je INNBOX U92.
Pri kingu imaš na izbiro aplikacija ali stb https://www.t-2.net/paketi/oranzni-king
Pod oranžnim diamantom je omenjen wifi 6 in ne wifi 7, kot sam praviš.Kofetar napisal/-a: ↑16. Dec 2025 ob 17:08Prav tako OŠO optika, še nisem na T-2, izgleda pa, da bom. Moj firbec je dobil informacijo:
- TV vmesnik bo: Amino Kamai 710x. Spraševal sem zato, ker želim imeti optični audio izhod na sound bar. Ta vmesnik ga ima
- Modem: modela sicer nimam, je pa v ponudbi (Oranžni diamant) napisano, da podpira Wi-fi 7, tako, da menim, da ne more biti švoh zadeva.
Kupiš si svoj router (ki podpira wi fi 7) in imaš wi fi 7.Grizli napisal/-a: ↑19. Dec 2025 ob 13:55Pod oranžnim diamantom je omenjen wifi 6 in ne wifi 7, kot sam praviš.Kofetar napisal/-a: ↑16. Dec 2025 ob 17:08Prav tako OŠO optika, še nisem na T-2, izgleda pa, da bom. Moj firbec je dobil informacijo:
- TV vmesnik bo: Amino Kamai 710x. Spraševal sem zato, ker želim imeti optični audio izhod na sound bar. Ta vmesnik ga ima
- Modem: modela sicer nimam, je pa v ponudbi (Oranžni diamant) napisano, da podpira Wi-fi 7, tako, da menim, da ne more biti švoh zadeva.