Aplikacija na Fire TV sticku
Aplikacija na Fire TV sticku
Namestil sem T2-TV2go app na Fire TV stick.
Zadeva ni tako idealna kot na tablici, vendar je dokaj uporabna za moje potrebe s projektorjem.
Razen pojavnega okenca s predlogo za naslednji film, lociran v spodnjem desnem kotu.
Ta je zelo nadležen, saj pokrije tudi do 30-40% podnapisev. Ali kdo ve kako se znebiti tega okna?
Ne morem pripeti slike, ki ponazarja zgoraj omenjeno težavo.
Zadeva ni tako idealna kot na tablici, vendar je dokaj uporabna za moje potrebe s projektorjem.
Razen pojavnega okenca s predlogo za naslednji film, lociran v spodnjem desnem kotu.
Ta je zelo nadležen, saj pokrije tudi do 30-40% podnapisev. Ali kdo ve kako se znebiti tega okna?
Ne morem pripeti slike, ki ponazarja zgoraj omenjeno težavo.
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
Re: Aplikacija na Fire TV sticku
T2-TV2go app ni namenjen za Firestick. Težko boš dobil kakršnokoli podporo glede tega.
Hvala za odgovor. Se zavedam, da ni uradna aplikacija. Upal sem da je imel nekdo podobno težavo in našel rešitev.
- MrTwelveTrees
- Moderator
Ne vem, ali lahko kakšen USB hub priklopiš gor, pa miško (če podpira ?) pa si tako lahko kako pomagaš ?
Imam priklopljeno USB miš in uporabljam v kombinaciji z daljinskim upravljalnikom.MrTwelveTrees napisal/-a: ↑25. Feb 2026 ob 22:13Ne vem, ali lahko kakšen USB hub priklopiš gor, pa miško (če podpira ?) pa si tako lahko kako pomagaš ?
Ni idealno vendar zadovoljivo v pogojih, ki jih uporabljam.
Pojavno okno sicer izgine čez nekaj časa vendar se ravno tako povrne približno v intervalih 2-3eh minut.
Resda aplikacija ni skladna za Fire stick, vendar če mi uspe znebiti se pojavnega okna, je zadeva z ostalimi 'negativnosti'
vsaj zame popolnoma sprejemljivo za gledanje.
- MrTwelveTrees
- Moderator
Zakaj pa uporabljaš TV2go in ne T2 Tv app ?
T2 Tv app ne deluje preko VPN-a.