Telemach kupuje T2
-
strom
- Legenda
- T-2: Še nimam
- Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)
Re: Telemach kupuje T2
Jaz mislim, da tisti ISP ki bo ponudil ugodne internet pakete bo na dolgi rok zmagal. TV in število programov ni toliko pomembno. Saj vidite, da tudi pri mobilni tehnologiji ni več pomembno klicanje/sms, ki se po statistiki akos znižujeta, se pa hkrati zelo povečuje prenos podatkov. Ne vem zakaj so pri nas ISP tako nefleksibilni glede ponudb - povsod rinejo ta TV.
Zame je 15,8 € na leto, (ob vezavi za 2 leti) za internet 500/100 oz 350/100 na Telekom optik,i kar ugodno. Pa še android box dobiš zraven + T2fv2go aplikacijo...
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
Me prav zanima kaj bo s tem na koncu.
V vsakem primeru se T2-ju slabo piše.
1) Če bodo zavrnili prevzem, potem Telemach ne bo vlagal v T2 nič in po moje bo hotel ven - prodati svoj delež, T2 pa nima kaj dosti za vlaganje v naprej (če do zdaj niso prodali mobilnega "dela" ga tudi v prihodnost ne mislijo) in da bi T2 postavil toliko baznih kot ima konkurenca - nima denarja.
Tudi za optiko ne (po polžje...)
2) Če pa bo prodan, pa se tudi ve da bo s časom konec za T2.
V vsakem primeru slabo.
Plus tega, vse se draži, T2ju niso prioriteta poceni naročnine, vsiljuje TV v vseh paketih, ali pa mobilno.
Rekel bi tudi da, v kolikor T2 obstane, bo po moje TV "oddelek" šel v novo podjetje čez nekaj let.
Z leti bo vse več naročnikov hotelo samo internet (edino starejši - pa tudi ti imajo majhno pokojnino)
V vsakem primeru se T2-ju slabo piše.
1) Če bodo zavrnili prevzem, potem Telemach ne bo vlagal v T2 nič in po moje bo hotel ven - prodati svoj delež, T2 pa nima kaj dosti za vlaganje v naprej (če do zdaj niso prodali mobilnega "dela" ga tudi v prihodnost ne mislijo) in da bi T2 postavil toliko baznih kot ima konkurenca - nima denarja.
Tudi za optiko ne (po polžje...)
2) Če pa bo prodan, pa se tudi ve da bo s časom konec za T2.
V vsakem primeru slabo.
Plus tega, vse se draži, T2ju niso prioriteta poceni naročnine, vsiljuje TV v vseh paketih, ali pa mobilno.
Rekel bi tudi da, v kolikor T2 obstane, bo po moje TV "oddelek" šel v novo podjetje čez nekaj let.
Z leti bo vse več naročnikov hotelo samo internet (edino starejši - pa tudi ti imajo majhno pokojnino)
-
Skorc
- Starešina
- Paket: Malo mešano
- Kraj: Pince
Jaz bi rad vedel
OK, priznam, tudi jaz sem bil dolga leta negativno nastrojen proti Telemachu. Je pa tako naneslo, da sem postal naročnik Telemacha in v bistvu mi nič ne manjka. Internet 1Gb/200 Mb , programska shema full + dodatki, Voyo, 2 stb, ... (resnici na ljubo nisem nekakšen TV odvisnež, če se mi pa sprdne pa imam izbiro) in vse to za 2 vezave in 2 letno z naročnino 37,45 eur.
-
strom
- Legenda
- T-2: Še nimam
- Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)
Zato ker mora biti konkurenca. In takšno ceno imaš ravno zaradi tega ker trg deluje in je konkurenca.Skorc napisal/-a: ↑7. Apr 2026 ob 11:41Jaz bi rad vedelOK, priznam, tudi jaz sem bil dolga leta negativno nastrojen proti Telemachu. Je pa tako naneslo, da sem postal naročnik Telemacha in v bistvu mi nič ne manjka. Internet 1Gb/200 Mb , programska shema full + dodatki, Voyo, 2 stb, ... (resnici na ljubo nisem nekakšen TV odvisnež, če se mi pa sprdne pa imam izbiro) in vse to za 2 vezave in 2 letno z naročnino 37,45 eur.
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Pa sej če Telemach kupi T2 je še vedno velika konkurenca Telekom in tudi A1 ni od muh. Ko tukaj bereš se ti zdi, da je edino T-2 konkurenca vse ostalo pa kot, da ne obstaja.
Če se ti prej ne zlažejo, da je mogoč fizičen priklop, potem pa ko že preneseš telefonijo, kar na1x ni več mogoč in se potem ubadaš par mesecev z pravnimi postopki... Pravkar zaključil tak primer z njimi... Povem pa da imajo v k...u celoten sistem, tako, da uporabnika še samo bolj zmede... Pač drek od dreka vsi tam. Na žalost sem samo telefonijo pustil pri njih ko smo prišli s pomočjo tretje agencije, do uspešne rešitve zame za obobje 2h let. Kasneje še to umaknem pa tudi če mi ga dajo zastonj...Skorc napisal/-a: ↑7. Apr 2026 ob 11:41Jaz bi rad vedelOK, priznam, tudi jaz sem bil dolga leta negativno nastrojen proti Telemachu. Je pa tako naneslo, da sem postal naročnik Telemacha in v bistvu mi nič ne manjka. Internet 1Gb/200 Mb , programska shema full + dodatki, Voyo, 2 stb, ... (resnici na ljubo nisem nekakšen TV odvisnež, če se mi pa sprdne pa imam izbiro) in vse to za 2 vezave in 2 letno z naročnino 37,45 eur.
Tudi T2 je postal drek od dreka. Na žalost nima SLOVENIJA tukaj ustreznih regulatorjev za te ISPje, na koncu pa nastradajo uporabniki...
-
roCkY
- Legenda
- Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)
Dokler vsi vsako leto (malodane vsi isti dan) višajo cene pod pretvezo "uskladitve z inflacijo" REALNE konkurence NI.
-
Skorc
- Starešina
- Paket: Malo mešano
- Kraj: Pince
Bodimo realni ... tudi pri T-2 je v "zlatih časih" bil križ z administracijo, tehnična plat je bila oziroma je še vedno OK. Glede netočnih informacij v zvezi s priklopi in naročniškim razmerjem pa, po moje, je velik del krivde na raznih pogodbenikih. Morda smo nekoliko v prednosti člani neuradnega foruma in smo s pomočjo zaposlenih na T-2 marsikateri problem (težavo) hitreje rešili.