Ima T-2 res opazno boljšo sliko kot ostali operaterji?
Ima T-2 res opazno boljšo sliko kot ostali operaterji?
Živijo!
Trenutno sem v fazi menjave operaterja in veliko poslušam o tem, kako naj bi imel T-2 med vsemi najbolj čisto sliko na TV programih (baje zaradi manjše kompresije in višjega bitrata).
Zanima me, kakšne so vaše izkušnje v praksi – predvsem tisti, ki ste preklopili iz Telekoma ali Telemacha. Se ta razlika opazi na kakšnem večjem 4K TV-ju ali so to bolj debate za tehnične navdušence? Hvala za mnenja!
Trenutno sem v fazi menjave operaterja in veliko poslušam o tem, kako naj bi imel T-2 med vsemi najbolj čisto sliko na TV programih (baje zaradi manjše kompresije in višjega bitrata).
Zanima me, kakšne so vaše izkušnje v praksi – predvsem tisti, ki ste preklopili iz Telekoma ali Telemacha. Se ta razlika opazi na kakšnem večjem 4K TV-ju ali so to bolj debate za tehnične navdušence? Hvala za mnenja!
Re: Ima T-2 res opazno boljšo sliko kot ostali operaterji?
Če imaš Telekom optiko ali Telemach kabelsko (kjer imata oba najvišjo možno kvaliteto slike), potem dvomim, da bo na T-2 kaj boljše. Kvečjem zna bit slabše, če na tvoji lokaciji ni multicasta. Pa največja kakovost je samo na multicastu pri gledanju v živo... v časovnem zamiku je vedno kompresirano. Kakšna je pa primerjava z drugimi operaterji pri kompresirani sliki pa ne bi vedel... ampak dvomim, da so bistvene razlike.
Ne vem imam Telekom optiko
Z velikim naskokom je najboljša slika žal na telemach-u.
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
Preko koaksialca ali preko boxa - hdmi ?
-
webmaher
- Starešina
- T-2: Še nimam
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:
Ne me hecat..sicer bitna ni ravno vse je pa velik...in mislim, da so tu vsi operaterji v istem rangu...povedano drugače gusarji so jih ujeli in celo prehiteli...lepo je SP vfuzbalu spremljat v 4k HDR
TCL 65inč z EON box, HTPC 4k HDR
Kodi Piers + POV, RD+EN
Kodi Piers + POV, RD+EN
"...lepo je SP vfuzbalu spremljat v 4k HDR". Kje in kako na TV?
Pridružen 15. Avg 2006
gusarji = pirati ?
Verjetno na kakem tujem 4K kanalu gleda.
Verjetno na kakem tujem 4K kanalu gleda.