Bi ukinila ta luksuz, ker se mi ne da več ukvarjati s tem, ko je treba kaj dodajat oz. spreminjat, pa sumim, da le redko kdo sploh uporablja...
Seznami predvajanj (M3U) + EPG + Logotipi - IPTV, Kodi, Tano
- Lorem Ipsum
- Model
- T-2: Že imam
Re: Seznami predvajanj (M3U) + EPG + Logotipi - IPTV, Kodi, Tano
Zanima me, če sploh kdo uporablja playliste in epg z barvnimi kodami v Kodiju?
Bi ukinila ta luksuz, ker se mi ne da več ukvarjati s tem, ko je treba kaj dodajat oz. spreminjat, pa sumim, da le redko kdo sploh uporablja...
uporabljam, ne ukinitiLorem Ipsum napisal/-a: ↑8. Sep 2026 ob 17:13Zanima me, če sploh kdo uporablja playliste in epg z barvnimi kodami v Kodiju?
Bi ukinila ta luksuz, ker se mi ne da več ukvarjati s tem, ko je treba kaj dodajat oz. spreminjat, pa sumim, da le redko kdo sploh uporablja...![]()
-
valnet
- Uporabnik
- T-2: Še nimam
- Paket: - Niti ga ne bom imel!
- Kontakt:
Se strinjam. Kar se mene tiče, lahko to mirno ukineš. Mislim, da zdaj pri sodobnejših ponudbah/rešitvah le še malokdo uporablja Kodi.Lorem Ipsum napisal/-a: ↑8. Sep 2026 ob 17:13Zanima me, če sploh kdo uporablja playliste in epg z barvnimi kodami v Kodiju?
Bi ukinila ta luksuz, ker se mi ne da več ukvarjati s tem, ko je treba kaj dodajat oz. spreminjat, pa sumim, da le redko kdo sploh uporablja...![]()
Če pa že kdo, lahko komot tudi brez barvnih kod, ni bistvene razlike. Ker sem se pred leti tudi sam veliko ukvarjal s Kodijem, zelo dobro
vem koliko dodatnega dela zahteva dodajanje barvnih kod.
-
Alex
- Nadebudnež
- Paket: T2 TV+NET
- Kraj: Vidim, da nič ne vidim.
Kaj pa se sedaj uporablja? Jaz KODI dnevno uporabljam. Sicer ne za IPTV, ampak za ogled filmov z mrežnega diska.
Ker me zadnje čase nekaj zeza app na Chromecastu, bi uporabljal nekaj alternativnega.
-
valnet
- Uporabnik
- Kontakt:
Tu: *REFERRAL LINK POBRISAN* najemam seedbox, na katerem mi vse "teče". Za gledanje večinoma uporabljam Jellyfin, sestavil pa sem si tudi m3u playlisto, ki jo lahko uporabim na katerem koli predvajalniku za poljuben OS.
-
webmaher
- Starešina
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:
Kodi s pravimi addoni je še vedno tata mata za filme in serije... za IPTV je pa SFVip player za winse in TiVI Mate za andro...
TCL 65inč z EON box, HTPC 4k HDR
Kodi Piers + POV, RD+EN
Kodi Piers + POV, RD+EN
-
valnet
- Uporabnik
- Kontakt:
Kot za koga... Pač vsak ima svoje mnenje in izkušnje.
Zame je "tata mata" ta kombinacija:
"master (za IPTV in kpl vod) je tukaj https://playlistlabs.io/
Filmi in serije preko torrentov tu: https://hostingby.design/, ki jih "šeram" na PlaylistLab
in ta player: https://neutroiptvplayer.com/, ki "prebavlja" čisto vse (na androidu, jasno). Ima pa tudi PlaylisLab svoje
dobre playerje za vse sisteme, a so še v beta fazi razvoja. Ko bodo končani, bom prešaltal nanje.
Neprimerno boljša in vrhunska izkušnja v primerjavi s Kodijem. Pa sem Kodi res uporabljal leta dolgo.
Je pa tudi res, da ta moj "*Arr" nekaj stane, Kodi pa je zastonj. Pa na začetku je potrebno kar nekaj dela, toda, ko padeš not,
verjemite, se splača.
PS: Sorry, link popravljen.@valnet - ne objavljaj z referral linki
Zadnjič spremenil valnet, dne 9. Sep 2026 ob 21:15, skupaj popravljeno 2 krat.
- NoName
- Administrator
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
@valnet - ne objavljaj z referral linki
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
Med drugim uporabljam tudi Kodi, ampak kar za navadnim EPG.Lorem Ipsum napisal/-a: ↑8. Sep 2026 ob 17:13Zanima me, če sploh kdo uporablja playliste in epg z barvnimi kodami v Kodiju?
Hvaležen sem že za to, da sploh lahko uporabljam tvoj EPG.
-
webmaher
- Starešina
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:
V kakšnem smislu boljša in vrhunska...slika verjetno ne more biti boljša, Trakt ali še boljše MDBlist ti vse označita pa še playliste si lohk skreiraš če ti milijon drugih ni všeč, podnapise maš zdaj tut AI v živo, da o izbiri s katerega linka boš gledal in v kakšno kvaliteti sploh ne govorim... in to te stane manj kot 3 ojre na mesec, če pa češ maš pa tut zastonj...AF3 skin je pa itak klasa zase

TCL 65inč z EON box, HTPC 4k HDR
Kodi Piers + POV, RD+EN
Kodi Piers + POV, RD+EN