Bi ukinila ta luksuz, ker se mi ne da več ukvarjati s tem, ko je treba kaj dodajat oz. spreminjat, pa sumim, da le redko kdo sploh uporablja...
Seznami predvajanj (M3U) + EPG + Logotipi - IPTV, Kodi, Tano
- Lorem Ipsum
- Model
- T-2: Že imam
Re: Seznami predvajanj (M3U) + EPG + Logotipi - IPTV, Kodi, Tano
Zanima me, če sploh kdo uporablja playliste in epg z barvnimi kodami v Kodiju?
Bi ukinila ta luksuz, ker se mi ne da več ukvarjati s tem, ko je treba kaj dodajat oz. spreminjat, pa sumim, da le redko kdo sploh uporablja...
uporabljam, ne ukinitiLorem Ipsum napisal/-a: ↑8. Sep 2026 ob 17:13Zanima me, če sploh kdo uporablja playliste in epg z barvnimi kodami v Kodiju?
Bi ukinila ta luksuz, ker se mi ne da več ukvarjati s tem, ko je treba kaj dodajat oz. spreminjat, pa sumim, da le redko kdo sploh uporablja...![]()
-
valnet
- Uporabnik
- T-2: Še nimam
- Paket: - Niti ga ne bom imel!
- Kontakt:
Se strinjam. Kar se mene tiče, lahko to mirno ukineš. Mislim, da zdaj pri sodobnejših ponudbah/rešitvah le še malokdo uporablja Kodi.Lorem Ipsum napisal/-a: ↑8. Sep 2026 ob 17:13Zanima me, če sploh kdo uporablja playliste in epg z barvnimi kodami v Kodiju?
Bi ukinila ta luksuz, ker se mi ne da več ukvarjati s tem, ko je treba kaj dodajat oz. spreminjat, pa sumim, da le redko kdo sploh uporablja...![]()
Če pa že kdo, lahko komot tudi brez barvnih kod, ni bistvene razlike. Ker sem se pred leti tudi sam veliko ukvarjal s Kodijem, zelo dobro
vem koliko dodatnega dela zahteva dodajanje barvnih kod.
-
Alex
- Nadebudnež
- Paket: T2 TV+NET
- Kraj: Vidim, da nič ne vidim.
Kaj pa se sedaj uporablja? Jaz KODI dnevno uporabljam. Sicer ne za IPTV, ampak za ogled filmov z mrežnega diska.
Ker me zadnje čase nekaj zeza app na Chromecastu, bi uporabljal nekaj alternativnega.
-
valnet
- Uporabnik
- Kontakt:
Tu: *REFERRAL LINK POBRISAN* najemam seedbox, na katerem mi vse "teče". Za gledanje večinoma uporabljam Jellyfin, sestavil pa sem si tudi m3u playlisto, ki jo lahko uporabim na katerem koli predvajalniku za poljuben OS.
-
webmaher
- Starešina
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:
Kodi s pravimi addoni je še vedno tata mata za filme in serije... za IPTV je pa SFVip player za winse in TiVI Mate za andro...
TCL 65inč z EON box, HTPC 4k HDR
Kodi Piers + POV, RD+EN
Kodi Piers + POV, RD+EN
-
valnet
- Uporabnik
- Kontakt:
Kot za koga... Pač vsak ima svoje mnenje in izkušnje.
Zame je "tata mata" ta kombinacija:
"master (za IPTV in kpl vod) je tukaj https://playlistlabs.io/
Filmi in serije preko torrentov tu: https://hostingby.design/, ki jih "šeram" na PlaylistLab
in ta player: https://neutroiptvplayer.com/, ki "prebavlja" čisto vse (na androidu, jasno). Ima pa tudi PlaylisLab svoje
dobre playerje za vse sisteme, a so še v beta fazi razvoja. Ko bodo končani, bom prešaltal nanje.
Neprimerno boljša in vrhunska izkušnja v primerjavi s Kodijem. Pa sem Kodi res uporabljal leta dolgo.
Je pa tudi res, da ta moj "*Arr" nekaj stane, Kodi pa je zastonj. Pa na začetku je potrebno kar nekaj dela, toda, ko padeš not,
verjemite, se splača.
PS: Sorry, link popravljen.@valnet - ne objavljaj z referral linki
Zadnjič spremenil valnet, dne 9. Sep 2026 ob 21:15, skupaj popravljeno 2 krat.
- NoName
- Administrator
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
@valnet - ne objavljaj z referral linki
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!