Seznami predvajanj (M3U) + EPG + Logotipi - IPTV, Kodi, Tano

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
Lorem Ipsum
Model
T-2: Že imam

Re: Seznami predvajanj (M3U) + EPG + Logotipi - IPTV, Kodi, Tano

Odgovor Napisal/-a Lorem Ipsum » 3. Okt 2026 ob 09:08

Saj barvni EPG ni problem, ker nimam nobenega dela z njim. Nadležno je pa spreminjat nešteto playlist, sploh tistih z barvnimi kodami, ko je kaka sprememba. Tako da bom te ob naslednjih popravkih skrčila na minimum. Brez barvnih kod, samo ena za VLC in ena za ostalo.
(sedaj jih je 11 --- brez in z radijskimi programi, pa z vsemi IPji, pa samo HD, pa vse z barvnimi kodami pa ... se nabere.)

kiffner
Novinec

Odgovor Napisal/-a kiffner » 4. Okt 2026 ob 19:38

MarkoFlow napisal/-a: ↑
1. Okt 2026 ob 17:59
kiffner napisal/-a: ↑
27. Sep 2026 ob 17:04
Jaz ga uporarabljam. Ni pa mus, tudi navadni je ok, ker super dela na tvheadend.

Imam vprašanje: zakaj je epg gzipan? direkt url ne dela.
za tvheadend ga je treba prej odzipat.
Številni sodobni EPG grabberji v Tvheadend podpirajo neposredne pipe ukaze za dekompresijo tako da lahko v nastavitvah vira dodaš zcat za samodejno branje
Hvala za namig. Mal guglanja pa sem zrihtala.

kiffner
Novinec

Odgovor Napisal/-a kiffner » 4. Okt 2026 ob 19:47

Lorem Ipsum napisal/-a: ↑
3. Okt 2026 ob 09:08
Saj barvni EPG ni problem, ker nimam nobenega dela z njim. Nadležno je pa spreminjat nešteto playlist, sploh tistih z barvnimi kodami, ko je kaka sprememba. Tako da bom te ob naslednjih popravkih skrčila na minimum. Brez barvnih kod, samo ena za VLC in ena za ostalo.
(sedaj jih je 11 --- brez in z radijskimi programi, pa z vsemi IPji, pa samo HD, pa vse z barvnimi kodami pa ... se nabere.)
Kar se mene tiče je ok, da te razbremenimo. Že tako delaš veliko delo in uslugo vsem tukaj.
jaz uporabljam v glavnem TV_HD_b

Odgovori