OPIS problema:
Narocen imamo paket 1/1 + telefon PSTN (cca 1 km od vozlisca). Na zacetku je vse skupaj delalo OK, po kaksnem mesecu je zacela linija padat. To se je zgodilo ene 2x, od zadnjikrat pa linija dela kolikortoliko normalno (zvok pri telefonu skrta ali se na trenutke izgublja). Z zadnjim popravkom T-2 se je znizal UL, ki je s stabilnostjo linije padel na 0,5 Mb. Vendar pa smo to preziveli vse do sedaj, ko zaradi vecjih potreb potrebujemo pac vecji UL, t.j tak kot smo ga narocili in ga tudi placujemo. Zato grem sedaj v akcijo in bi rad, da se stvari cimhitreje uredijo. Preveriti sem dal naso instalacijo od omarice do vticnice in instalacija vec kot ustreza Cat 5. Klical sem na tehnicno pomoc T-2 in se z operaterjem sicer prijazno pogovoril, rekel pa je, da profila ne more spremeniti in da bo potrebno preveriti celotno linijo. BTW - spraseval sem na Siol - brez problema lahko zagotovijo Trio paket 20 Mb/768 kb + telefon + 2 TV, tako da mislim da bi moral "sibat" tudi 1/1 pri T-2 (ce ne se kaj vec).
Vprasanje za znalce
- Koliko casa traja taksno preverjanje linije (menda Telekom lahko preveri linijo brez da pride na objekt, ali je to res - info od enega kolega),
- ali se da kako drugace stestirat razlicne profile brez da bi ostajal brez interneta in tel za daljse casovno obdobje (inet imamo kot pravna oseba in nam je nujno potreben za normalno delovanje, obicajno pa smo cakali na "popravilo" 2 do 3 dni, kar je nesprejemljivo, da o vsakodnevnih klicih ne govorim).
- kaj je naslednji korak da dobimo hitrost ki jo placujemo (o kaksnih na specificne naslove usmerjenih grdih fantih

- ali je mozno da hitrost moti, da imam nalozeno opremo po vrsti od spodaj takole: vood (z modro lucko), hub (en Genius), WL gateway (3 COM), modem (ena majhna siva skatlica - menda "ta stara"). Ce moti, kako naj zadevo zlozim, da ne bo prihajalo do motenj po tej poti.
Za odgovore in pomoc ze vnaprej vsem hvala lepa!
PP