Predlogi za TV programe (stara tema)
-
- Začetnik
- T-2: Že imam
- Paket: 1/250
- Kraj: Kamnik
NBC
Kaj pa kakšen NBC? Ampak prav ameriški NBC.
- goldi
- Novinec
- Paket: 1Mb/1Mb
- Kraj: Ljubljana
Zdej ste pa mal že zahtevni ... pa NBC pa FOX pa Sky Movies pa kaj še... če bi blo to tko enostavno in čist vseen kdo gleda kakovostno tv produkcijo in nadaljevanke in podobno si sploh ne bi izmislili Regijsko zaščito na DVDjih in take zadeve... pač, če človek želi videt kej kakovostnega in ne obsedet pred španskimi nadaljevankami, NMK in podobnih zadevah je pač treba se lotit kakih torrentov, mule al pa počakat da zadevo kupijo na naših televizijah da jo lohka vidite... pač tud SKY programi so napol zastonj ampak na voljo le na irskem in v veliki britaniji... avtorske pravice so avtorske pravice... tko da mal umirite strasti in se spustite mal na realna tla in normalne programe... 

- DrM007
- Model
- Paket: Optika: 200/20, IPTV, VoIP =)
- Kraj: Kranj
Sem že prej povedal: Upam da bo Sci-Fi propadu, banda prekleta!
(ukinili so SG-1)
Poleg tega pa itak - kar bi mi radi gledali, se vrti ob treh zjutraj po našem času, enako velja za Comedy Central. Tako da lahko gledamo samo ponovitve, kar je pa brezveze, raje potem v miru DLjam kar me zanima in v miru pogledam brez reklam.

(ukinili so SG-1)
Poleg tega pa itak - kar bi mi radi gledali, se vrti ob treh zjutraj po našem času, enako velja za Comedy Central. Tako da lahko gledamo samo ponovitve, kar je pa brezveze, raje potem v miru DLjam kar me zanima in v miru pogledam brez reklam.
- DrM007
- Model
No za Atlantis je že podpisana pogodba za 4. sezono in cca 14 delov ima podpisanih noter tut Amanda Tapping. Za naprej pa se še ne ve. Skifi že večkrat prelaga začetek predvajanja drugega dela 10./3. sezone, medtem ko je ostali svet že vse vidu. Hvala bogu za Sky One HD (SG-1) in The Movie Central HD (SGA)!
-
- Faca
- Paket: Oranžni Diamant HBO
sej še ni konc, baje bo še film, pa t.i. 10.5 sezona, kjer bo še nekaj delovDrM007 napisal/-a:Sem že prej povedal: Upam da bo Sci-Fi propadu, banda prekleta!![]()
(ukinili so SG-1)
- DrM007
- Model
Filma bosta dva. Posneta nekako aprila in junija.
Kolkor jaz vem (in to je v zvezi s Stargate skoraj vse
) je bil zadnji del 10. sezone z naslovom Unending zadnji del ever.
MGM nikoli ne bi ukinil Stargate franšize, ker z njo nima nikakršnih stroškov, le prihodke od licenc.
Na začetku SG-1 ni bil tako zelo hudo priljubljen, prve štiri sezone so prodali Showtimeu. Ta program je recimo temu bolj liberalen, zato smo tudi v čisto prvem delu videli "full frontal nudity", kar na skifiju ni mogoče. No, ko Showtime ni hotel podaljšati pogodbe za 5. sezono, so pri MGM-u SG-1 prodali "pošto-zato" skifiju, ki pa je v pogodbo "modro" vrinil klavzulo, ki MGM-u izrecno prepoveduje prodajo licence za Stargate: SG-1 za snemanje TV serije komurkoli v ZDA, tudi, ko (če) skifi ne bo več hotel snemati naprej. In točno v tem je problem. V ZDA bi se še našel kdo bi bi to laufal naprej, medtem ko drugje ni denarja za take stvari, saj snemanje enega dela stane cca 2 mio $...
Sicer smo pa malo offtopic... če še koga kaj zanima naj odpre temo pod splošno, bom tam več povedal...
Kolkor jaz vem (in to je v zvezi s Stargate skoraj vse

MGM nikoli ne bi ukinil Stargate franšize, ker z njo nima nikakršnih stroškov, le prihodke od licenc.
Na začetku SG-1 ni bil tako zelo hudo priljubljen, prve štiri sezone so prodali Showtimeu. Ta program je recimo temu bolj liberalen, zato smo tudi v čisto prvem delu videli "full frontal nudity", kar na skifiju ni mogoče. No, ko Showtime ni hotel podaljšati pogodbe za 5. sezono, so pri MGM-u SG-1 prodali "pošto-zato" skifiju, ki pa je v pogodbo "modro" vrinil klavzulo, ki MGM-u izrecno prepoveduje prodajo licence za Stargate: SG-1 za snemanje TV serije komurkoli v ZDA, tudi, ko (če) skifi ne bo več hotel snemati naprej. In točno v tem je problem. V ZDA bi se še našel kdo bi bi to laufal naprej, medtem ko drugje ni denarja za take stvari, saj snemanje enega dela stane cca 2 mio $...

Sicer smo pa malo offtopic... če še koga kaj zanima naj odpre temo pod splošno, bom tam več povedal...

Po moje je še vedno premalo športnih programov, če primerjamo število le-teh z ostalimi. Če mamo glasbenih cca. 20 pa pr0n 8 pa informativnih cca.15 je 5 športnih (tiste avtomobilske pač ne štejem med športne) definitivno premalo. Pa kakšen program ki filme predvaja tudi ne bi škodil (pa tudi če je TCM, se je tudi večkrat kaj pametnega našlo prej ko sem bil še na kablu). Pa če že enkrat pišem še RTL televizija ali kak podoben komercialni iz drugih držav balkana (v stilu OBN recimo, fantastičen program, je zraven discoveryev pri nas doma najbolj gledan program).