[Naročil sem] 1/1

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
novi
Novinec
Prispevkov: 5
Pridružen: 21. Maj 2006 ob 22:36
T-2: Že imam
Paket: 1/1
Kraj: Dragomer

[Naročil sem] 1/1

Odgovor Napisal/-a novi » 21. Maj 2006 ob 22:38

T-2 paket 1/1, samo internet, PSTN obdržal Telekomov. Podpisano pogodbo poslal 16.3.2006, ko je bilo na forumih slišati, da bo delni razvezani dostop v resnici mogoč v kratkem. Priključen 28.4.2006, petek, med prazniki. Deluje dobro, brez prekinitev. Ruterjev log je zdaj prav dolgočasen, vsak dan le obvestilo o sinhronizaciji časa. Prej s SIOLOM je večkrat izpisal kake litanije o poskusih povezovanja, ki so trajali včasih več kot uro. Na srečo, tudi takrat navadno ob čudnih časih, ob pol petih zjutraj npr.

Še o priklapljanju: Prvi je poklical Telekomov mojster, da bo prišel ob 16.00. Nato je poklical mojster iz t-2, da je praznik, in ne bi čakal do večera, če lahko takoj pride. Dopoldan je ženi izročil modem, dvakrat ponovil kam naj vtaknemo kak kabel, nato pa je žena podpisala, da vse deluje. Družno sta ugotovila, da se modem sinhronizira, ne da bi ga v resnici kam priklopila!!!. Preden je mladenič odšel, je z veliko spoštljivostjo najavil "amaterja od Telekoma", ki bo zadevo uredil do konca. Telekomovemu mojstru so posli tisti dan tudi šli hitro od rok, zato se je pred hišo znašel pol ure pred dogovorjenim časom in ker ni bilo še nikogar domov, je potrpežljivo čakal zunaj na dežju. Potem se je opravičeval, da nas moti med prazniki in da je itak prinesel samo majhno plastično škatlico, ki se ji reče razcepnik in je še v elektriko ni treba vtaknit. To, da bi lahko prinesli tudi monterji T-2. Potem je zagledal modem in žice vse vprek po sobi, brez prigovarjanja pograbil, sestavil, z zanimanjem občudoval lučko na modemu, zmagoslavno izdahnil "dela" in šel. "Amater od Telekoma", ki še ne ve, da mora delati proti konkurenci in ne zanjo!

KoMarEdit: Preimenoval sem ti temo ;) :P

darkdog
Nadebudnež
Prispevkov: 376
Pridružen: 29. Apr 2006 ob 14:28
T-2: Že imam
Paket: T4 optika + 2x sim
Kraj: okolica Kranja

Odgovor Napisal/-a darkdog » 21. Maj 2006 ob 22:51

mogoče se že pripravlja na drugo delovno mesto....oz. bo prestopil h konkurenci :)

Torej,moram jst doma obvezno naročit,da morjo vse priklopit,ne da samo izročijo... ker v teh časih je težko biti brez neta :) matr kako smo se razvadli :D

Odgovori