Bodimo pošteni - napake SiOLa in telekoma

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
gpc177
Začetnik
Prispevkov: 1
Pridružen: 19. Apr 2007 ob 21:03
T-2: Že imam
Paket: 1/256
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a gpc177 » 19. Apr 2007 ob 21:06

kko si das te slike od t2ja?koliko casa ga imas???

Uporabniški avatar
ervins
Model
Prispevkov: 208
Pridružen: 17. Nov 2006 ob 16:36
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant, FTTH
Kraj: Kranj/Primskovo

Odgovor Napisal/-a ervins » 19. Apr 2007 ob 21:48

tlele

gen/
Slika

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2225
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Odgovor Napisal/-a RobertM » 19. Apr 2007 ob 22:08

HunterMan napisal/-a:Ja Siol nas je tak nategval s tem ISDN-jem, da je kr smrdel. Znanec iz Nemčije se je tak smejsl, ko sem mu povedal da mormo v Sloveniji da lahko imamo ADSL prvo met ISDN. Se spomnim ko sem dobil ADSL pol je pa naslednje leto prišu ven modri ADSL :)
Meni se sedaj zahtevajo,da vzamem PSTN,ce hocem ADSL,ceprav ga lahko drugi dan odjavim in grem na PRD-centrala ima to moznost in je prosto.
Cudna politika :roll: in sploh ne poceni,ceprav se nekako skompenzira s tistimi 4 meseci free TRIO :)
Ampak grenak priokus se vedno ostaja :evil:
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

Simtech
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 17. Mar 2007 ob 21:03
T-2: Še nimam
Paket: 8/1
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Simtech » 27. Apr 2007 ob 01:37

gnili telekom pač mora met vedno nekaj polek,ker laufa vse preko njihovega gnilega starega omrežja,samo da služijo prokleta banda pokvarjena :evil:

zj0602
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 29. Apr 2007 ob 15:18
T-2: Že imam
Paket: t2
Kraj: SLO LJubljana

Odgovor Napisal/-a zj0602 » 30. Apr 2007 ob 21:24

sem zadovoljen z t2 zakon

Uporabniški avatar
HunterMan
Model
Prispevkov: 284
Pridružen: 19. Mar 2007 ob 23:13
T-2: Že imam
Paket: T4 VDSL
Kraj: Ljubečna - 1,5km zračne linije

Odgovor Napisal/-a HunterMan » 25. Maj 2007 ob 17:35

Že od ponedelka jih neki jebe linija da vsake dve ure dol meče, pa še niso zrihtal :?
Razočaran nad T-2 od 1.5.2013

Abigor
Nergač
Prispevkov: 1197
Pridružen: 23. Mar 2006 ob 18:05
T-2: Še nimam
Paket: 100/100 od konkurence
Kraj: Ind. cona Celje Vzhod

Re: Bodimo pošteni - napake SiOLa in telekoma

Odgovor Napisal/-a Abigor » 21. Feb 2013 ob 15:58

Sedaj so počitnice, pa je centrala preobremenjena. To je stalnica na Ljubečni, ko v času večjih obremennitev prihaja do problemov. Če slučajno medtem spremljaš parametre povezave, ti takoj postane jasno, kje je problem.

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2225
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: Bodimo pošteni - napake SiOLa in telekoma

Odgovor Napisal/-a RobertM » 21. Feb 2013 ob 17:58

Ja centrala je bila preobremenjena za "dan mladosti" 6 let nazaj
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

Zaklenjeno