Ja nimda mi je zrihtu VDSL2 pred priblizno 10 dnevi in zadeva špila torej uradno danes prilepim slike vdsl2 modema če bo cajt. Zdej pa še feedback kako špila zadeva:
Na 1495m parici je bilo sync VDSL modema okoli 8mbit DL/0.5mbit UP signal to noise ratio okoli 3.5db če se nemotm (torej podn od podna)
Sedaj z VDSL" 1495m parice sync 13.5-14mbit DL /ter okoli 1mbit UP (upload mi namreč gre do 140kb na torrentih) ter signal to noise ratio okoli 9db
Vsi ste namreč videli kako mi je TV delal (sem prilepil v eni temi link do video), kar ni bila posledica slabega synca ampak oprostite izrazu kurčeve telekom napeljave, ker je bilo preveč packet loss (moje mnenje) Sedaj zadeve špilajao odlično. Tako kot takrat, ko sem naročil T2 storitve kockice se mi pojavijo maximum 1x na uro pa še to zelo redko se pojavijo. Sem pa opazil da mi EPG zamuja. Skratka zgine tisto ime kanala potem se pa spet pojavi in pokaže še EPG. Samo to so malenkosti. Sedaj lahko mirno čakam optiko
L.P.
Zdej pa naj NN pove sem med prvimi kateri je imel VDSL2 doma od T2?
Pa upam, da je bilo to meni receno, da povem kako so mi zrihtal, da nism kaj preveč bleknil