Amino 130?
-
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni Diamant HBO na FTTH
- Kraj: Ljubljana
- -sony-
- Znanec
- Paket: optika ;)
- Kraj: Pred računalnikom;)
Jaz imam in amino 110 in 130. 110 dela super ...130 pa prekinja sm klical pa so rekli da bodo zamenjali amino zdej pa čakam da mi pridejo zamenjat amino. 
Kaj VOD bo al ja ?
Pa kakšen nov HD kanal bi bil dobrodošel kaj v stilu Discovery HD ... jee drago ma sej plačujemo že dodatek za amino 130 ... kaj zdej bo treba še plačat dodatek da boš meu kakšen pameten HD kanal ... sicer pa boš imel 3 brezvezne HD kanale in druge ki prekinjajo?? in še brez VOD-a boš ?

Kaj VOD bo al ja ?

Pa kakšen nov HD kanal bi bil dobrodošel kaj v stilu Discovery HD ... jee drago ma sej plačujemo že dodatek za amino 130 ... kaj zdej bo treba še plačat dodatek da boš meu kakšen pameten HD kanal ... sicer pa boš imel 3 brezvezne HD kanale in druge ki prekinjajo?? in še brez VOD-a boš ?

-
- Legenda
- Paket: Oranžni Diamant HBO na FTTH
- Kraj: Ljubljana
- -sony-
- Znanec
- Paket: optika ;)
- Kraj: Pred računalnikom;)
bi lahko še kdo na to odgovoru ??? ....-sony- napisal/-a: Kaj VOD bo al ja ?
pa še to zakaj je na aminotu 130 tisti telefonski priključek in UBS ?
am je pršu danes tehnik in je reku da ima veliko ljudi težav z amino 130 in da bodo dobili nove naprave ki bodo nadgrajene da bodo doro delale ... in kao zdej dokler se nimajo bi mi dali 110 ... ma sm reku da bom kr na novo skatlo pocakal s staro ker se mi ne da tv s stene dol vlečt

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Imetniki 130-ke dobimo upgrade. Zadeva je prišla v vpogled najprej mrežarjem, potem še vsebincem - VoD tam dela brez težav. Baje so porihtani tudi robni primeri težav z zvokom na nekaterih kombinacijah (jaz teh težav recimo nisem opazil). Če so težave s 130-ko prehude, se zamenja za 110-ko in potem greš nazaj, ko bo čas. Po mojem teden-dva.
Optika 100/10
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10