nič pustit oni bandi

Telekom za najem parice na PRD zaračuna cca. 3.000 SIT, to znese dobrih 12 €. Torej imate pri tej storitvi (TV+telefon) samo še slabih 10 € zaslužka. Nas, ki pa že imamo internet (ali na PRD ali na SRD), kjer je ta najem parice že vračunan v ceno interneta, pa nam za dodatno televizijo in telefon zaračunate 16 € (12 € + 4 €). Zakaj takšne razlike?Navadni Nimda napisal/-a:VDSL TV + TELEFON (samostojni paket):
-----------------------------------------------------------------
Tole je zaenkrat možno le na Polno razvezanem dostopu, tak je tehnični in stroškovni model. Torej TV+telefon na VDSL, internet ni obvezen.
Vsi, ki imajo telekomovo telefonijo, lahko ohranijo svoje aparate (ISDN ali PSTN, za kar dobijo vmesnik), ali pa dobijo IP telefon. Seveda ne bo več računov od telekoma za telefonsko naročnino. Uporabniki lahko prenesejo svojo telefonsko na T-2, če tako želijo, sicer dobijo telefonsko iz T-2 nabora (0590-xx-xxx).
TV pa je ista kot za navadne uporabnike, tudi VoD je na voljo. Uporabniki dobijo 1 poštni predal in uporabniško ime in geslo (za Servisne strani, kjer lahko urejajo svoje nastavitve). To je zato, da lahko dostopajo do svojih nastavitev od drugod (recimo iz službe ali od znancev, itd.)
Cena: 1 TV z Amino-110 + 1 telefonska cifra (z ustrenim vmesnikom ali IP telefonom) = 22 € mesečno. Seveda BREZ vezave, BREZ priključnine, BREZ kupovanja naprav. Vse je vračunano v ceno. Kdor pa hoče več telefonov ali več televizij, pa plačuje po STANDARDNEM načinu (2€ vsaka nadaljna telefonska, 2€ vsak nadaljnji Amino-110). Kdor bo kasneje hotel naročiti še internet, pa se mu bo paket spremenil tako, da bo imel standardni dostop VDSL in standardno ceno telefonije in televizije. Uradno bo tole na voljo predvidoma do petka.
Slabo si prebral ali sem pa jaz slabo napisal.Navadni Nimda napisal/-a:Mednarodne povezave tudi nekaj koštajo in routerji med njimi. Če greš vse seštevat, odštevat, množit in delit, se izide!
Se meni sam zdi al je en typo tle not ? (poboldan).• Uporabnik dobi za čas trajanja naročniškega razmerja uporabniško ime in geslo, s katerima lahko dostopa do servisnih strani (preko širokopasovne ali), za spremljanje porabe telefonije (odhodni in dohodni klici) in televizije (plačljive vsebine pri storitvi video na zahtevo).
Pa me prosim razsvetli, kakšne dodatne stroške ima trojček v primerjavi s samo internetom oz. TV+telefonom. Po vsej logiki nobenih... zato bi te pa prosil, da jih našteješ, ker jaz jih ne opazim -> vsak mora imeti doma modem, telefon oz. vood, amino... trojček nima ničesar več, kvečjemu en modem manj v primerjavi s HW od storitve interneta in TV+telefon.Navadni Nimda napisal/-a:Ti gledaš samo koliko pade v žep, pa koliko se odkarta nacional operaterju za najem parice. Tu je še cel sveženj stroškov, ki si jih (namenoma?) pozabil našteti!