Upam da je tole pravo mesto za mojo temo. Ker sem že skoraj malo obupana. Sicer zaradi moje težave s T2 res še ni konec sveta, ampak je pa sila neprijetno in človek se počuti kot nekdo, ki je vreden manj, kot pa drek na cesti.
No ... pa da razložim. Začelo se je s tem, da sem prešla s Telekoma in Siola na T2. Odklop so mi naredili 21.12.2006. Super. Še isti dan so prišli monterji in naredili priklop na T2. Ampak ... Stvar ni delovala. Bodo prišli naslednji dan. Ja ... itak. Ni jih blo. Kličem, seveda z mobitela, kaj se dogaja. Bomo posredovali. Kako sovražim to njihovo posredovanje. Kaj je bilo potem?????? PRAZNIKI!!!!!!!!!!!!!!! Jst sem mislila da se mi bo strgalo. Več kot 10 dni sem bila brez telefona in brez interneta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Groza. Vsak dan sem klicala na T2 ... seveda z mobitela. Da o računu le-tega sploh ne govorim. Ok ... potem so po vseh teh praznikih stvari prišli zrihtat, zadeva deluje brez problemov. Tu nimam kaj rečt!
No, potem sem čakala več kot 3 mesece na isdn vmesnik. Ampak ok ... to ni bila takšna nuja, tako da se je dalo počakati.
Ampak ... zdej pa spet štala. Mislm ... pa kaj se ta folk gre. Ne štekam ej!!!! Po tehtnem premisleku sem se odločila, da bi preko T2 naročila še televizijo. Super, sploh ni dolgo trajalo, ko me pokliče monter, ki mi pove, da glede na to, da bi jst to mela na dveh televizijah, signal ni dovolj močen in da bi bila slaba slika. Ok, sem rekla da jaz pa tega pa potem ne bi mela. Je reku da ni problema, da mi prinese papir da podpišem ODJAVO!!!!!!!!!!!!!!
Kaj se naredi potem??!?!?!?!?!?! Včeraj so mi kljub temu, da sem jaz podpisala ODJAVO (ne vem od kdaj je ta beseda dvoumna) odklopili kabelsko televizijo. Kličem na T2 v čem je problem. Če majo oni prste vmes, ker sem pa res bla prepričana, da je zadeva končana, če narediš ODJAVO!!!! Ne ... oni so se spomnili, da se je signal izboljšal, in da bi tudi dve televiziji delali brezhibno in so kar sami po sebi naredili odklop pri kabelskem operaterju, BREZ DA MI ME O TEM PREDHODNO OBVESTILI AL PA VPRAŠALI, ČE BI JST ŠE VEDNO MELA TELEVIZIJO PRI T2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Dejte mi prosim povedat, če je to normalno!!! K tole mi je že totalno too much. Če bi bla malj bolj pametna al pa če bi se kaj spoznala na pravo ... pa matr da jih peljem pred sodišče.
Sedaj že vidim kaj bo ... vsak dan bom lahko klicala tja gor in prosila, če bi mi pa lahko končno prinesl tisto klinčevo opremo. K TV je baje že kr priklopljen, opreme pa nikjer.
Res enostavno ne vem kaj nej nardim!! Ker se mi sploh ne gre tooooook za televizijo, gre se mi za odnos. Ker se človek v takšnih situacijah počuti res kot drek na cesti ... Ampak naredit pa ne moreš ničesar razen da čakaš ... in tega čakanja in njihovega posredovanja in ne vem še česa vse, mam jst res več kot dovolj!!! In potem se derem na tiste boge operaterje, k nimajo nič s tem. Ker do dotične osebe pa itak ne prideš.
Joj ... se opravičujem da je tak roman ratal

Če mi lahko mogoče kdo kaj svetuje, bi bila več kot vesela.
Hvala!!
Pa lep dan!