PRIMOŽ hvala

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Uporabniški avatar
tonimona
Starešina
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Koper

PRIMOŽ hvala

Odgovor Napisal/-a tonimona » 6. Jul 2007 ob 14:58

Spodobi se, da po kalvariji, ki sem jo doživljal od x dneva meseca junija zaradi kockanja TV, javno pohvalim dobrotnika, ki dela na T-2 in sliši na ime Primož. Ko sem zgubil vsakršno upanje v rešitev kockanja in ob besedah deklice s HD-2, da je bilo z njihove strani vse narejeno in da bom moral počakati na optiko, da bo tisto kockanje, ki se je x dneva v mesecu juniju pojavilo, se je zgodil čudež. Poklical me je Primož iz T-2. Zanimalo ga je, kdaj in v kakšnih okoliščinah se je napaka pojavila. Ko sem mu orisal potek dogodkov, je tip TAKOJ rešil napako in zadeva po testnem dnevu funkcionira. Pohvaliti ga je treba kot prvo zaradi profesionalnega odnosa ( identifikacija vzroka napake je bila brezhibna) in seveda zaradi strokovnosti, s katero je napako odpravil.

V bodoče želim družbi T-2 čimveč Primožev.
Slika

Slika 1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007

wifi4all
Navdušenec
Paket: 1/256
Kraj: Koseze

Re: PRIMOŽ hvala

Odgovor Napisal/-a wifi4all » 6. Jul 2007 ob 16:17

in kaj je naredil? to bi bilo fajn vedeti, da ce bo se kdo dobil kaksno zalo deklico na HD-u ji vsa njena zalost pri odpravi ne bo pomagala... lahko se ji pa da nasvet, kako bi lahko kaj naredila, da ne bi bila samo zala...

Uporabniški avatar
tonimona
Starešina
Paket: T4
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a tonimona » 6. Jul 2007 ob 18:30

Pametno razmišljaš. Tako vprašanje sem mu tudi jaz zastavil. Razložil mi je strokovno. Napake se zgodijo včasih tudi na centrali.
Slika

Slika 1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Paket: Tadrazga

Odgovor Napisal/-a Cobane » 7. Jul 2007 ob 23:26

Najbolj žalostno pa je, da si jim moral 1 leto tupit, da te je na koncu pa eden le poklical in odpravil napako. Zakaj pa tole ni T-2 odpravil že eno leto nazaj?

Vsaka čast Primožu in ostali kompaniji na T-2, ki se, verjamem, zelo trudi... vendar za tole čakanje ni kriv uporabnik, če T-2 nima dovolj delovne sile.

Pri nas je podoben problem, dvakrat sem že klical na HD, tretjič ne bom.... bom raje pljuval tlele po forumu, kako ste nesposobni... ker konec koncev si v našem primeru drugega niti ne zaslužite.

Jao... pa ne bi omenjal, da nam POS terminal še vedno ne dela zadovoljivo preko PSTN vmesnika. Tudi to je bilo prijavljeno na HD že pred časom.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

Odgovori