No moram pohvalt hitrost preklopa iz SIOL na T2! Brez neta slabo urico
Telekomovec pride zamenja razcepnik in po bore 20-30min me pokliče serviser iz T2 da prihaja!
Tudi do kompa mu ni bilo treba it vse je pri avtu razložil

Štartal sm z 10/2 linijo vse super vendar upload je samo 2Mbit zato šaltam na 10/4 vse odlično net trga! Sesa vse kar je na spletu

Vendar ko sm bil dalj časa odsoten od neta oz nisem potreboval upload 4Mbit sem šel na paket 10/2 ker se malo prišpara

Sedaj pa vidim da imajo nove pakete 5/5 ko me nekaj časa ni bilo in ga seveda takoj spremenim ker diski pokajo po šivih moram zapret dovnload in odpreti upload

In seveda po faxu pošljem dopis, ker je seveda najhitrejše.

In takoj pokličem teh pomoč

Naslednji dan ob 12h "Nebodi ga len" seveda pokličem teh. pomoč! Odgovor: Imate vključeno 5/5 ?
Seveda na to "Nebodi ga len" takoj pokličem še enkrat in zahtevam tehnike!EDINA GRAJA DANES DO T2 24.07.2007
Čez par minut me kliče iz tehnične pomoči in me prepričuje da sm na slabi liniji, da mi baker ne dopušča več kot 2Mbit in da vsekakor priporoča cenejši paket
citiram: " 8/1 ali 2/2" čeprav sm mu dejal da sm že imel 4Mbit upload in je trgal me je prepričeval da se je v tem času cca 2-3 mesece tako pokvaril baker do naše hiše da je bolše da zamenjam paket in da prej ko sem imel 10/4 da so mi prodajali mačka v žaklju (mi niso povedali tega kot je sedaj on in da mi linija ni delovala 100% 10/4) čeprav sam vem, da mi je delalo >>ODLIČNO<<
Seveda mu rečem da bom pustil nekaj časa da vidim če se bo hitrost popravila in končava z debato!
Kar mi tehnik pove! SEVEDA NE DELA SAJ NISI NA PRAVIH NASTAVITVAH!!
Seveda mi zagotovi da bodo naredili meritve na domu oz. prehod na vdsl2 in seveda mi zagotovi željeno hitrost 5/5
In na koncu:
Želim pohvalit tehnika za prijaznost!

Tistemu ki je pa delal na teh.pomoči bi pa knižico dal, ker je bil prepameten in zaradi njega lahko zgubijo na T2 veliko dobrih strank

DOBR DA ZNAM TEŽIT