Štekanje programa VLC pri preklapljanju kanalov
- MiKi
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: FTTH 1000/10Mbit
- Kraj: Ljubljana
Štekanje programa VLC pri preklapljanju kanalov
Živijo.
Mene pa zanima, če ima še kdo težavo, da pri preklapljanju med kanali zašteka VLC? Ne vedno, ampak kakor ga prime.
Imam paket 8/1, modem je povezan na 28, imam v računalniku 2 mrežne, ker je ena samo za IP TV, in v VLCju nastavljeno da bere stream iz te mrežne. Na computru pa WinXP pa VLC 0.8.6c pa Cole 2k codec pack.
Prosim za pomoč, ker je tole zelo moteče.
Mene pa zanima, če ima še kdo težavo, da pri preklapljanju med kanali zašteka VLC? Ne vedno, ampak kakor ga prime.
Imam paket 8/1, modem je povezan na 28, imam v računalniku 2 mrežne, ker je ena samo za IP TV, in v VLCju nastavljeno da bere stream iz te mrežne. Na computru pa WinXP pa VLC 0.8.6c pa Cole 2k codec pack.
Prosim za pomoč, ker je tole zelo moteče.
Re: Štekanje programa VLC pri preklapljanju kanalov
Men isto dela. Če se premikam med programi se včasih sesuje oz. kr pogosto no. Ne vem kaj ga matra. Iste probleme sem imel tako na xpjih kot na visti. Bi že lahko malo poštimali 

-
- Legenda
- Paket: Brezčasna optika 100/10
Postimal kaj? VLC?
Na Aminotih do tega ne prihaja.
Na Aminotih do tega ne prihaja.
ko rano rani /
il' je pekar /
il' budala
il' je pekar /
il' budala
- MiKi
- Model
- Paket: FTTH 1000/10Mbit
ja, vlc prehitr zašteka, ko se pri sinhronizaciji slike pojavi kak težava.
-
- Legenda
- Paket: Brezčasna optika 100/10
IMHO tukaj T-2 nima kej postimat, ce njim nominalno dela vse tako kot mora.
Mogoce ne bi bilo slabo mal pogledat nastavitve bufferinga v VLC, mogoce ga to zjebe.
Mogoce ne bi bilo slabo mal pogledat nastavitve bufferinga v VLC, mogoce ga to zjebe.
ko rano rani /
il' je pekar /
il' budala
il' je pekar /
il' budala
zdravo!
meni se tud dogaja da mi VLC zašteka oz. še več, na VLC lahko prižgem samo kanal ki se trenutno gleda na TV, ostale mi pa sploh noče zagnati. Poleg tega mi po cca. 5 minutah slika zašteka. Če hočem potem zamenjat kanal na VLC, ga moram najprej preklopit na TV-ju...
A kdo ve rešitev?
sicer uporabljam 2 mrežni kartici
verjetno je to povezano z novo politiko T2 - blokiranje gledanja TV na PC-jih
že razmišljam o odjavi priključka
lp
klemen
meni se tud dogaja da mi VLC zašteka oz. še več, na VLC lahko prižgem samo kanal ki se trenutno gleda na TV, ostale mi pa sploh noče zagnati. Poleg tega mi po cca. 5 minutah slika zašteka. Če hočem potem zamenjat kanal na VLC, ga moram najprej preklopit na TV-ju...
A kdo ve rešitev?
sicer uporabljam 2 mrežni kartici
verjetno je to povezano z novo politiko T2 - blokiranje gledanja TV na PC-jih
lp
klemen
Tudi meni so dogaja enako. Pri preklapljanju kanalov enostavno dobiš sporočlo ala "Application has performed illegal operation...", nakar se VLC zapre. Defenitivno je to težava VLC-ja, zanima pa me, če je kdo zadevo uspel vsaj ublažiti s kakšnimi nastavitvami ali podobnim.
lp,
Boštjan
lp,
Boštjan
-
- Model
- Paket: Oranžni Diamant 1000/200
brez zamere ampak ce TEBI ne dela in si ne znas postimati ne pomeni da je T-2 kaj kriv... meni dela IPTV brez problema v celi lokalni mrezi preko routerja in to po istem kablu kot internet. (nobenih dvojnih mreznih in podobnih bedarij), pa daj daj daj "že razmišljam o odjavi priključka", t-2 ti NI dolzan nuditi gledanja preko VLCja, preber si pogodbo kaj placujes, mal prevec ste razvajeni vsi skup.klemen11 napisal/-a:verjetno je to povezano z novo politiko T2 - blokiranje gledanja TV na PC-jih
a to lahk gledaš na vsakem compu svoj kanal pol, al je to še kar odvisno od kolk priključkov imaš naročenih?SoLoR napisal/-a:...meni dela IPTV brez problema v celi lokalni mrezi preko routerja in to po istem kablu kot internet. (nobenih dvojnih mreznih in podobnih bedarij),...
-
- Model
lahko gledas kar hoces na katerem koli racunalniku, seveda si omejen z tistimi 100Mbit kot je mreza, probal sem na dveh racunalnikih discovery HD, pa je internet se vedno normalno delal... vec bi bilo seveda ze vprasanjepreem napisal/-a:a to lahk gledaš na vsakem compu svoj kanal pol, al je to še kar odvisno od kolk priključkov imaš naročenih?

sam maš optiko a ?
tukaj se porodi vprašanje potem, zakaj bi sploh naročil več kot en TV priključek? Ok, t-2 forum, ne smem govort da se da 'shekat'... sam če bi hotu pa na tvju gledat pa rabiš posebej amino ne? se ne da samo z enim priključkom. kaj pa če bi imel en amino za tv, ter prek lokalne mreže na recimo, drugi comp zvezal, to bi pa šlo z enim priključkom?
tukaj se porodi vprašanje potem, zakaj bi sploh naročil več kot en TV priključek? Ok, t-2 forum, ne smem govort da se da 'shekat'... sam če bi hotu pa na tvju gledat pa rabiš posebej amino ne? se ne da samo z enim priključkom. kaj pa če bi imel en amino za tv, ter prek lokalne mreže na recimo, drugi comp zvezal, to bi pa šlo z enim priključkom?
-
- Navdušenec
- Paket: T4 20M, 2xTV, Patton
- Kraj: Obalala
Optika, ja. Pri VDSL je nekaj več ovir, ki pa niso tako hude (switch, dodatna mrežna kartica); večja ovira je sama prepustnost linije. Za poslat sliko nazaj iz računalnika na TV brez amina moraš usposobit TV-OUT, povlečt kable, pa nekaj boš rabil za preklapljat med programi - najem drugega amina je vsekakor bolj praktičen in mogoče celo cenejši.
-
- Model
to bi delovalo bp, mogoce se kaj vecpreem napisal/-a:sam maš optiko a ?

-
- T-2jevec
- Paket: Oranžni Diamant HBO
- Kontakt:
bod vesel da ti vsaj dela tak TV
. Jst še do prvega kanala ne pridem

al pa bilokatera brezžična miška od 15€ dalje.