Neprispela septembrska T2 položnica
Neprispela septembrska T2 položnica
A še kdo od vas ni dobil septembrske položnice (za internet naročnino za mesec avgust)?
- tonimona
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: T4
- Kraj: Koper
Re: Neprispela septembrska T2 položnica
Morda se sliši neumno, ma iz izkušenj vem, da ni. Če imaš možnost poslati faks, ga pošlji oz. sporoči jim to po NAVADNI (neelektronski)pošti. Vse druge oblike (telefon, e-mail ) so nekoristne, pa čeprav ti obljubijo, da so zadevo poslali naprej. Ja še neuradna možnost = kontaktiraj NN preko ZS.
- Anubis
- Legenda
- Paket: 100/10
- Kraj: Zokiville
Jaz sem jo in danes je bil rok, ko se je izvedlo placilo z mojega racuna.
- NoName
- Administrator
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
ne se sekirat. js bom placal.. ampak sele jutri.. ce bojo pa kake zamudne obresti, bom pa napisal reklamacijo za naslednjo poloznico.
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
Ok, hvala za nasvet, tonimonatonimona napisal/-a:Morda se sliši neumno, ma iz izkušenj vem, da ni. Če imaš možnost poslati faks, ga pošlji oz. sporoči jim to po NAVADNI (neelektronski)pošti. Vse druge oblike (telefon, e-mail ) so nekoristne, pa čeprav ti obljubijo, da so zadevo poslali naprej. Ja še neuradna možnost = kontaktiraj NN preko ZS.
Mal čudno se mi zdi ker sm jo v dobrem letu kar imam T-2, zmeri dobil brez problema. Tko da me zdej sam zanima al je slučajn pršlo do napake pri T-2 al pa se moram pripravt da nekomu (verjetno kšnemu sosedu) mal prste polomim...