Kakšen pa bo pogoj da boš lahko takoj prišel na vrsto za priklop? Bo potrebno počakati da tvoj blok pride na vrsto za postavljanje kablov v bloku, ali pa bodo - ker imajo v njem že enga naročnika - to naredili takoj?Navadni Nimda napisal/-a:Če bo vse po sreči (najbolj optimistični scenarij), se prične priklapljati v 1 mesecu, sicer pa v dveh-treh, torej še pred koncem leta. Evo, tolk za info.
Optika v NM
Re: Optika v NM
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Razpored bo imel Gratel, vedno Gratel. T-2 potem samo priklaplja uporabnike na storitve.
Optika 100/10
- toni
- Guru
- Paket: T4 Optika
- Kraj: Novo mesto
- Kontakt:
A se splača kaj podrezat na Gratel kdaj pa kako naj bi stvar potekala? Al bo samo suhoparen odgovor enkrat letos .
Tistim, ki se radi za(je)bavate na moj račun, sporočam, da je ta blokiran!!!
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Gratel dela s polno paro. Imate okvirno datumsko obdobje. Kdor je v bajti s soglasji bo dobil optiko. Torej pustiti to misel na miru in čakati, da vas preseneti klic: "Halo, tukaj Gratel. A boste jutri ob tej pa tej uri doma?"
Optika 100/10
japajade
Torej, kolikšna cev bi bila dovoljšnja za 4 parice optičnih kablov (4 priključki, če se ne motim) ?
Kej novic glede tega, kje se bo kopalo po centru ?
Kej novic glede tega, kje se bo kopalo po centru ?
- toni
- Guru
- Kontakt:
T1 je začel s prvimi priklopi na optiko . Od Gratela pa še nobenga klica kot recimo: halo, jutr vas pridemo priklopit na optiko, a boste doma?
- toni
- Guru
- Kontakt:
Na radiu Krka vrtijo oglas nonstop, videl sem GVO na Drski, kjer menda preklapljajo na optiko. Nisem pa videl nč na T1 strani, pa tud poznam ne nobenga s tega konca mesta , tako da je edina inf. na radiu
V Irči vasi so bili že kakšnih 14 dni nazaj. K nam so jo do omarice na hiši napeljali. Telekom mislim. T2 še ne.
-
- Novinec
- Paket: internet, TV, IP phone
Včeraj opazil in seveda preveril, kdo po Slavka Gruma napeljuje optiko in ugotovil, ne boste verjeli T-2. Zgleda, da se je začelo premikat v pravo smer, upamo lahko, da ne bo kašnih komplikacij pri napreljavi in, da bojo fantje hitro opravili z polaganjem optike.
Marefox
Marefox
Pri nas v bloku je Telekom že napeljal kable in z predstavnikom zvonil na vrata, ter spraševal kdo se hoče prikopit. Od T2 pa ni duha ne sluha, kljub temu da je začel z optiko celo leto prej
Pomoje je to, ker T2 nima toliko delovne sile kot Telekom.
Če nebi bilo te pocenitve storitev na T2 optiki z 1. oktobrom, bi razmišljal o tem komu poslat pogodbo, tako sedaj pa res nima smisla Raje počakam na T2 tudi če je treba pol leta.
Pomoje je to, ker T2 nima toliko delovne sile kot Telekom.
Če nebi bilo te pocenitve storitev na T2 optiki z 1. oktobrom, bi razmišljal o tem komu poslat pogodbo, tako sedaj pa res nima smisla Raje počakam na T2 tudi če je treba pol leta.
- toni
- Guru
- Kontakt:
Baje je danes T1 začel napeljevati optiko po Plavi laguni
Pohvaliti moram Telekom, saj je res pohitel z napeljavo optike. Če ne bi bilo Gratel-a, bi se verjetno vse odvijalo precej drugače, tako pa so hoteli prehiteti T-2 (in jim seveda prevzeti čimveč bodočih naročnikov), kar pa jim je tudi uspelo. Delajo res s polno paro. Kakor vidim, se ljudje množično odločajo za Telekomovo optiko, vsaj v našem in v sosednjih blokih. Tudi mene so pred parimi dnevi že priklopili na optiko, vzel sem Trio paket 12/12.
Na drugi strani ne duha ne sluha o napeljavi optičnih kablov s strani T-2-ja oz. Gratel-a. Prazne cevi v zemlji in plastični kanali v bloku samevajo že več mesecev. Kdaj se mislijo zganiti in kaj narediti v tej smeri, mi ni jasno. Niso najbolj resni.
Na drugi strani ne duha ne sluha o napeljavi optičnih kablov s strani T-2-ja oz. Gratel-a. Prazne cevi v zemlji in plastični kanali v bloku samevajo že več mesecev. Kdaj se mislijo zganiti in kaj narediti v tej smeri, mi ni jasno. Niso najbolj resni.
- madpanter
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Ljubljana
Slike opreme, hitrostni testi drgač nič ne verjamem
cwalk - na optiki nisi časovno vezan baje tako da bi se jaz priklopil pa magar samo za 6 mesecev
cwalk - na optiki nisi časovno vezan baje tako da bi se jaz priklopil pa magar samo za 6 mesecev