Pač tako poslovno politiko ima t-2.kokica2000 napisal/-a:SiOL (in drugi pobnudniki) imajo naročilo dodatnih storitev urejeno preko servisnih strani. Ne vidim razloga, zakaj bi moralo biti pri T-2 drugače (beri: slabše).
HDTV kanali
Re: HDTV kanali
Sploh ni nujno.borutz napisal/-a:veliko papirjev vodi v slabšo vodljivost in posledičen kaos
- borutz
- Navdušenec
- T-2: Že imam
- Kraj: Spodnja Idrija
ok, brez veze da polemiziramo. To je stvar politike T2 in bržkone nimamo kaj zelo vpliva nanjo. Meni vem da bi bilo idealno:
motorola, ki ima že vse funkcionalnosti, ki jih ima sedaj amino, velika izbira programov iz katerih bi sam naredil paket, nekateri bi pač bili že v osnovi.... vse skupaj pa bi lahko urejal preko svojih servisnih strani (npr. nastavljal zaporedje programov za vse 4 profile, določal katere programe imaš kot naročnik v paketu, ko bo funkcija VOD aktivna, bi npr. preko svojih servisnih strani lahko dal snemati oddajo, bral webmaile, pisal komentarje na filme v VOD sekciji,.....). Pol je tehnologija, polovica pa prijaznost uporabniku in integracija....Pa ne vse napisano za hudo vzeti, ker sem drugače čisto zadovoljen.
motorola, ki ima že vse funkcionalnosti, ki jih ima sedaj amino, velika izbira programov iz katerih bi sam naredil paket, nekateri bi pač bili že v osnovi.... vse skupaj pa bi lahko urejal preko svojih servisnih strani (npr. nastavljal zaporedje programov za vse 4 profile, določal katere programe imaš kot naročnik v paketu, ko bo funkcija VOD aktivna, bi npr. preko svojih servisnih strani lahko dal snemati oddajo, bral webmaile, pisal komentarje na filme v VOD sekciji,.....). Pol je tehnologija, polovica pa prijaznost uporabniku in integracija....Pa ne vse napisano za hudo vzeti, ker sem drugače čisto zadovoljen.
- lazyass
- Navdušenec
- Paket: T4 optika 400/100
- Kraj: LJ
borutz napisal/-a:veliko papirjev vodi v slabšo vodljivost in posledičen kaos
A misliš da se papirja ne da spravt v elektronsko obliko ?
- Ed004
- Model
- Paket: FTTH 10/10+HDTV
- Kraj: Ljubljana-Fužine
Discovery HD spet dela 

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Torej s 1.11.2007 bo sigurno plačljiv?Navadni Nimda napisal/-a:Discovery HD bo plačljiv, baje bo 4 € mesečno.
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Aha pa tudi na ostalih hd programih.borutz napisal/-a:slika je sapo jemajoča....
HD sem dobil prejšni teden, meni se je prej zdela slika navadnih programov enkratna razen pri malo težavah. Toda ko gledaš Luxe TV, danes spet Discovery Hd itd. mislim to je res super, ostrina neverjetno lepa slika sedaj si mi navadni programi zdijo že kar megleni!!
Res enkratno so HD-jevci! Tudi Anixe, ki ima posnetke Bundesligaških tekem zelo lepo kaže, bravo super, brez lažne skromnosti tudi travno bilko vidiš!