Naročil polno razvezan dostop do int.

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Zaklenjeno
samogalamo
Začetnik
T-2: Še nimam
Paket: 2pp2u

Naročil polno razvezan dostop do int.

Odgovor Napisal/-a samogalamo » 14. Nov 2007 ob 13:06

Kaj je potrebno storit, da te začnejo jemat resno. Glede na to da se T-2 ubada z posredovanjem povezave in samga interneta bi se lahko zavedali da ljudem to precej pomeni. Js potrebujem internet NUJNO!
Kako jim to razložim...hočem postat njihova stranka...a oni me se ne zmanijo zame. Kako lahko ponujajo usluge (vse bomo mi uredili) in potem te napotijo da greš sam urejet zadeve na telekom...zakaj pa sem jim poslal podpisano pogodo...???
Če ima kdo kako pomagalo se priporočam.
Lep pozdrav
Samo

Uporabniški avatar
Ika13
Navdušenec
T-2: Že imam
Kraj: Kidričevo

Re: Naročil polno razvezan dostop do int.

Odgovor Napisal/-a Ika13 » 14. Nov 2007 ob 16:49

Samo!

To kaj si napisal nima repa ne glave. Nikjer nisi napisal ali si dobil odobren priklop na T2, seveda, če nisi kakšen je problem (parica ni primerna,....).
In, če si dobil pozitiven odgovor je samo stvar postopka, ki se pač izvrši za priklop.
To pomeni da pridejo iz Telekoma in te odklopjo poberejo njihove stvari , zatem pa pride nekdo od T2 ter te priklopi (v večini primerov se Telekomov in T2-jev serviser srečata na vratih).
Za vse to pa pač obstajajo trmini (recimo v roku 3 dni) katerih se eni držijo, drugi pa spet ne in na to pa seveda lahko vplivaš samo ti, da pač gnjaviš ene in druge.

lp,Ika13
lp, Ika13

Uporabniški avatar
pack
Legenda
T-2: Že imam
Paket: PRD:VDSL1/1 vmesnika ISDN+PSTN
Kraj: Trzin

Re: Naročil polno razvezan dostop do int.

Odgovor Napisal/-a pack » 14. Nov 2007 ob 16:57

Kako te bo kdo jemal resno, če še pravil foruma ne prebereš oz. ali jih pač ne razumeš? (hint: preberi tisto zgoraj v rdečem) Podobno je s pogodbami. Definitivno se pa moraš malo umiriti in podati še kakšen info več, da ti lahko pomagamo z nasveti. Ti lahko delaš stojo na trpalnicah, da hočeš postati njihova stranka, sam če ni niti teoretičnih možnosti, da to postaneš...
Slika
Za počitnice varčujem pri T2!

Zaklenjeno