10/10 int., 2xTV, 2xtel.
lp
Čak mal, včeraj so ti šele prbil na hišo omarco ter prekopal do hiše?mlma napisal/-a:Včeraj so mi montirali omarico z optiko
Kasne brzine? Men so omarco pred tremi mesci monteral!!KanonFuter napisal/-a:Čak mal, včeraj so ti šele prbil na hišo omarco ter prekopal do hiše?mlma napisal/-a:Včeraj so mi montirali omarico z optiko![]()
![]()
Zakaj ni pri vseh take brzine?
To je reku Gratel, po bajti ti bo T-2 vleku, seveda samo optiko do primernega mesta (zastojn sevede).BigZZ2 napisal/-a: Aja, se neki; kdo pa kable po bajti vlece, ker men so rekl da to oni ne delajo, pa kok to cajta traje u dvonadstropni bajti?
LP
mlma napisal/-a:Moraš zatežiti. Samo ne pride nič. Na http://www.t-2.net sem preveril možnost priklopa. Ker je priklop možen, sem poklical na T-2 in se dogovoril, da mi pošljejo pogodbo(aneks, ker sem pri T-2 cca. 8 mesecev) po pošti. Dobil sem ga čez 2-3 dni, vrnil izpolnjenega in po cca.14 dneh se mi dogaja, kar sem že napisal. V sredo so mi montirali omarico, danes pa dobim switch in tako bom od sedaj naprej na optiki.
lp
Malkec, to piše že, ko vtipkaš ulico in potem namesto številke ruknes nulo (0), in ti lepo vrže komplet ulco po številkah.Malkec napisal/-a:Slavka gruma že sveti.
Lp