Visok ping pri igranju COD4
Visok ping pri igranju COD4
pozdravljeni
No torej imam slednji problem. V call of duty 4 mi zelo velikokrat napiše da se ne morem prijavit v server, ker imam previsok ping. Imam povezavo 10/2 in vedno ko igram imam vse izklopljeno kar se interneta tiče. Ping pa mi v vsakem primeru ne pade nižje od 57ms. Ima gdao kake izkušnje z tem mogoče?
HVALA
No torej imam slednji problem. V call of duty 4 mi zelo velikokrat napiše da se ne morem prijavit v server, ker imam previsok ping. Imam povezavo 10/2 in vedno ko igram imam vse izklopljeno kar se interneta tiče. Ping pa mi v vsakem primeru ne pade nižje od 57ms. Ima gdao kake izkušnje z tem mogoče?
HVALA
Re: Visok ping pri igranju COD4
S pingi je tako, da moraš najprej upoštevat od kje je server (država), pingi tam do 100 so ok za igranje. Na slo serverih bi skoraj moral met ping tam od 20-50.
Če uporabljaš xfire za dostopanja do igre, pa če ti javlja hi ping pa ne moreš gor, probaj parkrat refrešat server predn se konektaš.
lp,Ika13
Če uporabljaš xfire za dostopanja do igre, pa če ti javlja hi ping pa ne moreš gor, probaj parkrat refrešat server predn se konektaš.
lp,Ika13
lp, Ika13
To je na večini serverjev. Igro igram brez xfire saj imam original in dodatna nesnaga na računalniku mi ne sede. Tudi med igro imam ping vedno ukoli 100 (10 gor oziroma 10 dol + -)
Xfire nima veze al maš original al ne. Je pač iskalnik serverjev.
Probaj se malo poigrat pa pingaj kake internetne strani (google, amis, nvidia, .....), pol pa poročaj kakšne maš rezultate.
Lahko da maš nasplošno problem s pingi, pol moraš to javit na HD, da ti to probajo popravit s kakim drugim profilom.
nardiš pa tako: Start-->Run-->vpiši "CMD"-->nato pa vpiši recimo "ping http://www.google.si".
Poročaj o rezultatih da lahko primerjamo.
lp,Ika13
Probaj se malo poigrat pa pingaj kake internetne strani (google, amis, nvidia, .....), pol pa poročaj kakšne maš rezultate.
Lahko da maš nasplošno problem s pingi, pol moraš to javit na HD, da ti to probajo popravit s kakim drugim profilom.
nardiš pa tako: Start-->Run-->vpiši "CMD"-->nato pa vpiši recimo "ping http://www.google.si".
Poročaj o rezultatih da lahko primerjamo.
lp,Ika13
lp, Ika13
Ping request could not find hoste. Napiše mi za use.
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
Prilepi IP naslove od strežnikov pa se bo pogledalo. Načeloma imajo vsi v cod4 visok ping.
Drugače pa si lahko s configom tweakaš ping (cod4/players/profiles/TvojeIme/config_mp.cfg)
Dodaj te vrstice brez / spredaj (in seveda brez komentarjev ala Draw itd, samo cg_ r_ in cl_)
Meni se je s tem zmanjšal ping na enem slo serverju iz 45 na 28. (Cod4 ima slab netcode). Lp
Drugače pa si lahko s configom tweakaš ping (cod4/players/profiles/TvojeIme/config_mp.cfg)
Dodaj te vrstice brez / spredaj (in seveda brez komentarjev ala Draw itd, samo cg_ r_ in cl_)
Koda: Izberi vse
Commands:
Draw your FPS on screen:
/cg_drawfps 1
Draw your Lagometer on screen:
/cg_drawlagometer 1
Max FPS command:
/com_maxfps 0
Others:
/cg_fov "80" (GAMEPLAY)*
/com_maxfps "125" (FPS)*
/snaps "30" (REGISTRY)*
/cl_maxpackets "100" (REGISTRY)*
/cl_packetdup "2" (REGISTRY)
/rate "25000" (REGISTRY)
/sm_enable 0 (FPS)*
/r_drawdecals 0 (FPS)*
/cg_drawFPS "Simple" (FPS)
/cg_brass "0" (FPS)
/r_multigpu "1" (FPS)
/r_cachemodellighting "1" (FPS)
/r_cacheSmodellighting "1" (FPS)
/cl_mouseaccel "0" (MOUSE)
Untested:
/r_rendererPreference "Shader model 2.0" (FPS)
/r_vsync "0" (FPS)
/r_smc_enable "0" (FPS)
/r_rendererPreference "0" (FPS)
/r_skincache "1" (FPS)
/cg_blood "0" (FPS)
/com_hunkmegs "512" (FPS)
/r_drawsun "0" (FPS)
Sorry nisem vido moraš pisat brez HTTP:// samo www.
Zgleda da forum sam doda http k internetnemu naslovu!
lp,Ika13
Zgleda da forum sam doda http k internetnemu naslovu!
lp,Ika13
lp, Ika13