Si raje ne predstavljam, kako bi bilo, če bi moral vsakič klicati HD....

Poglej. Mene prav nič ne zanima, po katerih žicah in na kakšen način se prenaša moj glas. Mene zanima samo to, da zadeva funkcionira stabilno, preprosto ter z vsemi obljubljenimi funkcijami. Jaz sem namreč kupil telefonijo! Saj nič ne rečem, samo naj se potem ne hvalijo in to izredno suvereno, da je IP telefonija veliko boljša od Telekomove ISDN. Še zdaleč ne! A sedaj če pa pri Siolu IP telefonija ne dela brez problemov, pa moram tudi jaz na T-2 pač potrpeti in se zadovoljiti s polovičnimi rešitvami? Ta tvoja logika je povsem neumesna. Kot bi kupil Forda in rekel klinc servo ne dela...ampak nič za to, saj pri Seatu tudi crkuje...puscavnik napisal/-a:@Virenque pa si ti v zadnjih 8ih letih pri Telekomu uporabljal IP telefonijo, daj pozanimaj se malo kako so ljudje zadovolnji z Telekomom oz Siol IP telefonijo... samo namig.. ce bos sel v njhovo poslovalnico ti bodo IP telefonijo celo odsvetovali tako dobra je! Samo toliko o kvaliteti! Ne mors primerjat PSTN tehnologije z IP in se pri razlicnih ponudnikih!
Ne, ker me sploh ne zanima. To je forum o T-2. Jaz od njih pričakujem, da tisto kar obljubijo, tudi naredijo. Kaj nudi Siol in kakšne probleme ima, me ne zanima več že 2 leti.andrejs napisal/-a:Te pa jih še povprašaj kaj od stare opreme so lahko uporabili za Siol IP telefonijo, razen PSTN telefonov namreč ne deluje nič.
Torej mi razloži kako bi potem uporabil ISDN na siolu če to ne deluje.
Saj pravim. Polovična rešitev. Deluje optimalno glede na zmožnosti T-2jeve poslovne telefonije. To pomeni: 15 sekund zvoni en telefon, po 15 sekundah tisti neha in začnejo zvoniti ostali trije. Takrat tuda začnejo teči impulzi. Koda za prevezovanje iz analognih telefonov je obupna: **int.*2#slow_slow napisal/-a:Virenque: em kako sedaj deluje poslovna telefonija?
2. Mi smo vzeli T-2 VoIP telefone in to lepo deluje (daš HOLD, vpišeš dvomestno interno številko in predaš klic). Za razliko od Centreksa se lahko preveže tudi na poljubno drugo številko (torej ne samo znotraj podjetja).Virenque napisal/-a:2. Vezave iz vseh telefonov z eno samo tipko in vpisom interne številke. Na Telekomu je to funkcioniralo, na analognih telefonih, vezanih na Vood ne funkcionira (beri zgoraj).
3. Odmev v slušalki. Pri Telekomu nikoli, pri T-2 predvsem pri klicih v tujino pogosto.