Sam se trudim doseči kompromis z najemodajalcem in pridobiti njegovo zaupanje za prehod iz Telemach-a na T-2.
Sam sem podnajemnik v njegovem stanovanju in se seveda moram držati njegovih pravil. Problem je, da je on slišal,
da je imel T-2 na začetku nekaj problemov in so se ljudje pritoževali. Sam sem doma imel T-2 in sem bil zelo zadovoljen.
Ker pa je telemach ne samo da je dražji ampak mi je že 5x padla povezava za več ur v 14 dneh in si zelo želim it na optiko.
Torej najbolj bistvena vprašanja s strani najemodajalca:
- koliko bi stal odklop kabelskega interneta pri telemachu (predvidevam da je najemodajalec tam že dlje časa in odpadejo
kakšni penali, oz. bi prosil če kdo ve za koliko časa so vezave pri telemachu oz. kakšni so penali)
- vsekakor je možno odklopiti samo kabelski internet in ob enem obdržati kabelsko TV? če ni tega se lahko samo obrišem pod nosom.
- lastnika skrbi vrtanje po stanovanju oziroma "ležanje kablov po tleh". Se da vsaj kablom izognit, oziroma vrtanje/napeljavo izvesti
ob že-napeljanih povezavah v stanovanje?
Da, vse to nekako mora biti urejeno, da bo moj najemodajalec sploh začel razmišljati ob prehodu na T-2

Hvala vsem za odgovore že v naprej!
LP,
Žiga