imam LCD televizor Gericom (elektroniko ima od Philipsa).
zdaj bi rad zanj vpisal 3-mestno kodo, da bom z daljincem od Aminota spreminjal glasnost in ostale zadeve.
poskusil sem že vse kode za Philips iz seznama kod, ki so objavljeni na T2, pa ne prime niti ena
ima kdo še kakšno idejo, kaj naj poskusim? če ne bo drugega, bom šel lepo zaporedoma od 001 do 999
lp
Ktero kodo za aminota naj vpišem, da bo delal daljinc za TV?
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Ne, ne. Slika na standardni definiciji je "čisto navadna", saj smo že navajeni! Taka pač mora biti televizijska slika - brez megle, trzanja, dvojnih senc, flekov, pa kristalno jasna slika z živimi barvami! To je standardna TV, kot rečeno. Na HDTV (25 megabit na sekundo) pa je res FANTASTIČNA. O ja!
Glede daljinca: šprobaj z vsemi kodami. Jaz sem imel tudi probleme s svojim SONY-em. Tudi velja, da se včasih lahko uporabnik zmede pri delu s tem dvojnim daljincem (čeprav je 1 seveda bolj komot). Če ti uspe, probaj preklopit na teletext pa ga malo uporabljaj in potem preklopi nazaj. Boš videl, kako se boš zmedel!
Glede daljinca: šprobaj z vsemi kodami. Jaz sem imel tudi probleme s svojim SONY-em. Tudi velja, da se včasih lahko uporabnik zmede pri delu s tem dvojnim daljincem (čeprav je 1 seveda bolj komot). Če ti uspe, probaj preklopit na teletext pa ga malo uporabljaj in potem preklopi nazaj. Boš videl, kako se boš zmedel!
Optika 100/10
Piši sem: viewtopic.php?t=669