IP TELEFONIJA IN VIDEOREKORDER

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
modena
Uporabnik
T-2: Že imam
Paket: 4 mBIT/S- 512 kbit/s-imel
Kraj: Žalec

IP TELEFONIJA IN VIDEOREKORDER

Odgovor Napisal/-a modena » 31. Avg 2006 ob 03:56

Trenutno uporabljam samo Internet pri T-2. V septembru pa nameravam naročiti še IP TV in telefonijo. Pri poizvedbi so mi na informacijah povedali, da lahko naročim 2 pogojno 3 TV vmesnike. Sedaj pa se mi poraja vprašanje, ker veliko uporabljam videorekorder za snemanje (saj istočasno ne morem gledati 2 programa naenkrat) bo moral videorekorder imeti svoj amino, da bom lahko snemal en program, drugi amino pa bo moral biti priklopljen na TV da bom istočasno gledal drugi program.

Zanima me če slučajno obstaja kaka možnost-rešitev, da mi ni potrebno naročiti 2 aminota na dejansko enem mestu, saj se nočem odreči videorekorderju. Ker če bi en amino bil priklopljen na videorekorder in naprej na TV, lahko spremljam samo en kanal ne 2 različna (rešitev gledanja preko računalnika z VLC programom mi je poznana, vendar to ne pride v poštev). Če ni slučajno možnosti bom ostal še vedno na "kabelski" saj drugače se mi ne splača vzeti <IP-Tv.
l.p.
Nimam več od 20.10.2006.

T2_Delavec
Starešina
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 31. Avg 2006 ob 07:26

Počakaj še malo, da bo na voljo STB (Amino, ali kej podobnega), ki bo lahko serviral 2 različna video streama. Tedaj boš lahko vklopil 1 v TV in en v snemalnik... Ne me vprašat kdaj, ker ne vem točnega datuma. Torej še malo počakaj... :o
Optika 100/10

Uporabniški avatar
modena
Uporabnik
Paket: 4 mBIT/S- 512 kbit/s-imel
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a modena » 31. Avg 2006 ob 11:16

Ok najlepša hvala ti za odgovor.
To bo pa res supe, ker gled programske sheme ki jo ima T-2 bom zares vesel, da bo to možno, saj imam 3 TV, se pravi zaenkrat naročim še telefonijo in še čaka. Se mi ne mudi, če vzamem v obzir, da že eno leto dejansko čakam.

l.p.
Nimam več od 20.10.2006.

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator

Odgovor Napisal/-a KoMar » 31. Avg 2006 ob 13:44

pišete vsaj približno razumljivo in NE PIŠETE S SAMIMI VELIKIMI TISKANIMI ČRKAMI

Zaklenjeno