Do novega leta sigurno, glede na dogovore katere imamo z kolegi se zna zgoditi tudi prej, samo v tem primeru bom pač plačeval naročnino dalje do novega leta da poteče aneks.
Nevem kaj vsi jokate za cene telefonov, navadite se jih kupovati tam kjer so cenjši imate kar nekaj možnosti. Ne rečem da nebi bil srečen če bi lahko kupil telefon z vezavo po nižji ceni sammo če ne gre pač ne gre.
Sicer pa v najslabšem primeru kupim telefon na mobitelu in pač do izteka njemu plačujem samo naročnino, še vedno pridem ceneje skozi.
Kot blazni uporabnik mobitel

v 6 mesecih sem zapravil celih 110€ pri eneakem prometu na T2 pa bi plačal samo 44€ torej bi vsak mesec privarčeval 10€. Če bi klical več pa še bolj. Torej kupim recimo n95 za 329€ pri mobisvetu pa 10€ na mesec sem privarčeval torej v 24m celih 240€.
Končna cena n95 znaša torej 89€. Pokažite mi kje drugje ga dobim za tak denar.
Kupil telefon za 89€ kličem pa za enak denar kot sedaj pri mobitelu. Kjer bi za telefon plačal 199€ in bi ravno tako bil vezan za 24m.
Se strinjam da 10€ za neomejeni dostop veliko, glede na to kakšno ozemlje pokrivajo. Kakšen ne flat bi bil dorodošel.
Za tiste z problemi ker predaleč stanujete, če lahko naročim internet, tv, in telefon z obrazcem preko interneta, lahko pričakujemo da bo kaj podobnega tudi pri mobilni telefoniji.