Če ima kdo kako idejo se priporočam.
LP
Izklopiti moraš avtentikacijo na SMTP strežniku (prijavo), ne zgolj šifriranja. In med pošiljanjem moraš biti v T-2 omrežju.Lerota napisal/-a:Klical sem na helpdesk in mi je prvi rekel, da je kao od včeraj treba izklopit v outlooku "avtentikacijo". Jaz nimam outlooka ampak kmail v linuxu (kubuntu) in sem tam šifriranje pri pošiljanju izklopil, ampak vseeno ne dela.
Saj to sem omenil tistemu na helpdesku a ni trznil, da je to to. Zdaj dela. Hvala.dal napisal/-a:Izklopiti moraš avtentikacijo na SMTP strežniku (prijavo), ne zgolj šifriranja. In med pošiljanjem moraš biti v T-2 omrežju.Lerota napisal/-a:Klical sem na helpdesk in mi je prvi rekel, da je kao od včeraj treba izklopit v outlooku "avtentikacijo". Jaz nimam outlooka ampak kmail v linuxu (kubuntu) in sem tam šifriranje pri pošiljanju izklopil, ampak vseeno ne dela.![]()
Kot ponavadi, tudi tokrat ni nikjer nobenega obvestila o "novosti".
Meni dela pošiljanje izven t-2 omrežja, preko t-2 maila in t-2 smtp! Če dam gmail napiše Not permited! Večinoma pa imam nastavljen svoj privat mail server!gulikoza napisal/-a:Kako pa potem pošiljaš če si izven t-2 omrežja?