um... sarkazem ?N7 napisal/-a:ja hvala, vem kako se pišejo reklamacije. če je to da zahtevam da oglaševane stvari delujejo zate igrica pa tudi prav.
Roaming
- stajerc
- Nadebudnež
- T-2: Že imam
- Paket: 10/1
- Kraj: Maribor
- Kontakt:
Re: Roaming
lukec napisal/-a:eno vprašanje za tiste ko ste že roaming probali v tujini in vam ni delal me zanima kaj so vam rekli na HD ko ste klicali ?
lp
Da se zadeva rešuje.
-
lukec
- Navdušenec
- Paket: T4 20/2
- Kraj: Rače
ko kličeš tja pa prijaviš napako reci zmeraj naj te nazaj pokličejo ko bodo zadevo uredili. iz izkušenj vem da začnejo pol hitreje vse reševat 

-
Ogo
- Faca
- Paket: 4 Mbps / 1 Mbps
- Kraj: Villa Del Nervoso
Štos je v tem, da tega problema hitro sploh ne bodo mogli rešit.
Ogo
Ogo
A misliš, da še morajo "roaming partnerji" vnesti ESPT2 v njihove sisteme? 
-
T2_Delavec
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
-
T2_Delavec
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Potemtakem si odgovoril na vprašanje, ki ga nisi razumel, ali kako? 
Ali če drugače in konkretno vprašam: jutri bo torej roaming v tujini poštiman? V prvi vrsti me zanima Hrvaška, Srbija, Makedonija, Bosna, Italija, Islandija in ZDA.
Ali če drugače in konkretno vprašam: jutri bo torej roaming v tujini poštiman? V prvi vrsti me zanima Hrvaška, Srbija, Makedonija, Bosna, Italija, Islandija in ZDA.

Jutri bodo baje dan bližje rešitvi, je to mislu? 
Vidva sta T-2jevca, ne jaz.
Ne vem, kaj sta mislila, vsekakor pa je več kot očitno, da nočete podati korektne informacije.
Ne vem, kaj sta mislila, vsekakor pa je več kot očitno, da nočete podati korektne informacije.

Imam občutek, da bo treba sim kartice menjati.
-
killah bee
- Navdušenec
- Paket: 4/512 + IPTV-HDTV + tulifon :)
Jest si bom umislil še rezervno kartico predplačniškega značaja. Malo smotano je, da se ne moreš zanesti na ponudnika 
Megane 225 Renault Sport
- BOBI
- Starešina
- Paket: Full kasko na fibru + UMTS
- Kraj: Šiška
Neumno z strani T2 je to, da se pogodbe za romanje niso podpisale že najmanj 1-2 meseca pred začetkom komercionalnega delovanja! Pričakovali so da bo vse delovalo v tujini in doma v parih dneh in to je bila velika napaka.
Kdo te bo vpisal v računalnike in nastavil parametre, cene v roku parih dni? Nihče! To provjderji delajo enkrat na mesec, ali celo dva in to tudi za ostale s katerim so sklenili pogodbe.
Kdo te bo vpisal v računalnike in nastavil parametre, cene v roku parih dni? Nihče! To provjderji delajo enkrat na mesec, ali celo dva in to tudi za ostale s katerim so sklenili pogodbe.