No za tiste nekatere, ki menijo da je iPhone šrot. Mnja jst ga mam pa sem zlo zadovoljen, mam še navadnega, da ne bo pomote
 . Dejstvo pa je, da sam iPhone je res bl tko tko, samo ljudje, ki so se pa spravili delat applicatione za iPhone, ti so ga izboljšali zelo zelo zelo. Vedno sem menil Nokia ali nič, no zdaj ne grem na nič drugega kot iPhone. Ravno touchscreen je ena bolših zadeva, še posebej zato ker mam Touchpad pro
. Dejstvo pa je, da sam iPhone je res bl tko tko, samo ljudje, ki so se pa spravili delat applicatione za iPhone, ti so ga izboljšali zelo zelo zelo. Vedno sem menil Nokia ali nič, no zdaj ne grem na nič drugega kot iPhone. Ravno touchscreen je ena bolših zadeva, še posebej zato ker mam Touchpad pro  grem mal u portorož pa si po svojem kompu brskam, mam Orbe inštaliran, še filme gledam in musko direkt streamano iz kompa, no kvaliteta je bl tk tk, samo če se pa na Wi-Fi prklučm je pa za tist ekranček super. To so samo ene od mnogih stvari ki jih mam na svojem iPhone-u. iPhone FTW!
 grem mal u portorož pa si po svojem kompu brskam, mam Orbe inštaliran, še filme gledam in musko direkt streamano iz kompa, no kvaliteta je bl tk tk, samo če se pa na Wi-Fi prklučm je pa za tist ekranček super. To so samo ene od mnogih stvari ki jih mam na svojem iPhone-u. iPhone FTW!