Roaming
Re: Roaming
Držita se raje teme in povejta datum, kdaj bo zadeva dejansko zalaufala za navadne smrtnike. To, da na papirju dela, me en ku*ac briga!
Itak pa nad podjetjem že dolgo "sveti" črna pika, ker zadeva že ne dela (skoraj) 3 mesece!
P.S. Bine, ti se daš pa hitro prepričati... a te je kakšna brhka mladenka popedenala?
Itak pa nad podjetjem že dolgo "sveti" črna pika, ker zadeva že ne dela (skoraj) 3 mesece!
P.S. Bine, ti se daš pa hitro prepričati... a te je kakšna brhka mladenka popedenala?
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

Narobe ste me razumeli.
Mene niso prepričali.
Meni so samo razložili situacijo glede roaminga.
Če bi me prepričali, bi imel T2, tako pa sem še vedno pri M, ker ne bom imel dveh aparatov ali menjaval sim kartic.
Mene niso prepričali.
Meni so samo razložili situacijo glede roaminga.
Če bi me prepričali, bi imel T2, tako pa sem še vedno pri M, ker ne bom imel dveh aparatov ali menjaval sim kartic.

Kako lahko rečeš, da te niso prepričali.... saj si še sam zapisal:
OK, saj imaš prav... na tak način jim roaming deluje že od 1.6.2008 - tako jim piše tudi na spletni strani!
Saj res, da se še jaz pohvalim: Jaz imam pa novega Ferrari-ja v garaži... res pa je tudi, da ga ni še nihče videl!
Pa ne moreš vsaki deklici, ki dela za šalterjem, verjeti na lepe oči! Upam, da te je vsaj dobro zmasirala!Bine napisal/-a:Je pa v dobroobveščenih krogih že vse znano in jasno, roaming že deluje, zdaj je samo še vprašanje kako to masovno v življenje spraviti![]()

OK, saj imaš prav... na tak način jim roaming deluje že od 1.6.2008 - tako jim piše tudi na spletni strani!
Saj res, da se še jaz pohvalim: Jaz imam pa novega Ferrari-ja v garaži... res pa je tudi, da ga ni še nihče videl!

Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

Cobane - jaz sem vam samo hotel povedati, da je problem rešen. In lahko verjameš, da se o tem nisem pogovarjal na šalterju.
Tudi jaz pa še ne vem, kako bodo rešitev operacionalizirali.
Do takrat pa ostajam na Mobitelu.
Tudi jaz pa še ne vem, kako bodo rešitev operacionalizirali.
Do takrat pa ostajam na Mobitelu.

Lep pozdrav,
Drugi teden grem na Madzarsko. Ali tam roaming dela ali naj pustim telefon doma? Na helpdesku
so mi namreč rekli, da dela, vendar mislim, da bom tu dobil natančnejše informacije.
hvala, V
Drugi teden grem na Madzarsko. Ali tam roaming dela ali naj pustim telefon doma? Na helpdesku
so mi namreč rekli, da dela, vendar mislim, da bom tu dobil natančnejše informacije.
hvala, V
-
- Guru
- T-2: Že imam
- Paket: 10/1 + 2xISDN + 2xUMTS + IPTV
- Kraj: Maribor - Limbuš
zakaj pa bi pisno pošiljali, če rečejo da dela potem bo že tako
zakaj pa jim ne bi verjeli, saj če oni tako rečejo poem bo že delovalo. dosedaj se še ni zgodilo nikoli da bi rekli da kaj deluje in ne bi delovalo

zakaj pa jim ne bi verjeli, saj če oni tako rečejo poem bo že delovalo. dosedaj se še ni zgodilo nikoli da bi rekli da kaj deluje in ne bi delovalo

Pusti tistih 100g raje doma... jasno je, da (še) ne deluje!ve8k napisal/-a:Lep pozdrav,
hvala, V

- moho
- Znanec
- Paket: Oranžni diamant HBO
- Kraj: Kras
Bine---kaj ni še nič novega okoli roaminga? 

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
-
- Navdušenec
- Paket: 4/512 + IPTV-HDTV + tulifon :)
A drugi uporabniki mobilne pa ne smemo izvedeti
Verjetno da ne deluje, ker če bi, bi se hvalili kako deluje

Verjetno da ne deluje, ker če bi, bi se hvalili kako deluje

Megane 225 Renault Sport
Dame in gospodje........včeraj sem bil na Hrvaškem in je DELALO. Omrežje T-Mobile. To je to.