[Imam] 1/1+IP TV

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
bobu
Začetnik
T-2: Že imam
Paket: 100/10 + TV

[Imam] 1/1+IP TV

Odgovor Napisal/-a bobu » 28. Avg 2008 ob 00:06

Moja zgodba se je začela pred letom in pol, ko sem se začel zanimat za priklop na internet, dobil sem ponudbo od SIOL-a, vendar so mi pri T2 zagotavljali da bo centrala narejena čez 2 meseca na naslovu, kjer stoji napol razpadla bajta. No v teh dveh mesecih se na tem naslovu ni delalo nobene centrale. Ampak so po mojem začudenju čez 2,5 meseca res objavili da je centrala v delovanju. Nato se je pa začela enoletna muka. Telekom je zavrnil vsa povpraševanja iz strani T2, nato sem začel povpraševati na SIOLu da bi dobil priključek tudi on je dobival negativne odgovore od Telekoma, ker so se vsi telefonski priključki v dveh mesecih zasedli. In nato se je začel napad na Telekom da bi dobil najprej telefonski priključek, z ženo sva rabila eno leto da sva dobila telefon.

In nato je dal T2 ponovno povpraševanje na Telekom in dobil pozitiven odgovor, da je možen priklop. Ker je bila prva pogodba za razvezan dostop mi je T2 ponovno poslal pogodbo za zvezan dostop. Kmalu sem dobil tudi datum (datum je bil čez 3 tedne) kdaj pridejo iz Telekoma in iz T2 priklopit na omrežje. In prišel je dan ko naj se bi izvedel priklop in jaz seveda vzamem tisti dan dopust in čakam in čakam in čakam in ko je minila že skoraj ena ura od določene ure pokličem na T2 informacije in mi pove, da je T2 dobil negativen odgovor za ta datum in se čudi kako so mi lahko v komerciali ta datum potrdili. Nato kličem v komercialo in dobim en kup opravičil da so spregledali da jim je ta datum Telekom zavrnil. In drugi dan dobim novi datum spet čez tri tedne in ko začnem pizdit da mi morajo priklopit v treh tednih in ne v šestih tednih se mi zgovarjajo na Telekom. Zato žena napiše meil na telekom in dobimo odgovor da oni ne odgovarjajo, če da T2 napačno zahtevo, T2 je dal zahtevo za razvezan dostop. Ko končno pride dan za ponovni priklop je Telekom je točen kot švicarska ura in tipa iz T2 od nikoder, po eni uri čakanja pokličem na informacije in mi pove da nima nikjer zavedeno, da naj bi prišel še kakšen od njih. Pokličem komercialo in se začudi kako to, da nas še ni poklical, ker pa imajo veliko dela bo verjetno zamudil. Po dveh urah čakanja me tip res pokliče in pove, da danes ne bo mogel priti se zmeniva za jutri. Pride drugi dan tip z modemom zadeva se vzpostavi za par minut in nato pade linija, in mi pove da bo prišel en drug naredit meritve čez kakšen dan. Pride čez 5 dni serviser malo pogleda in ugotovi da mora v centralo pogledat, ki naj bi bila od mene oddaljena 100m v eni razpadli bajti. Na koncu se tip vrne in mi pove da jih je Telekom nategnu in je dejansko centralo naredil čisto na drugem koncu naselja kar pa je okoli 800m od mene tako da mi je zamenjal modem na VDSL2 in sedaj zadeva deluje brezhibno. Ko sem pa mislil da je vseh pizdarij konec mi pa prejšnji teden pošljejo iz T2 kopijo pogodbe, ki je bila podpisana pred enim letom, kjer smo se dogovarjali za razvezan dostop in telefon.

Ker vidim, da kar nekaj članov dela na T2 dajte malo ukrepat, da se stranko obvesti tisto uro ali pa bolje kakšno uro prej, da ne bo uspel priti ob določeni uri, ne da čakaš kot budala dve uri. In poštimajte še okoli organizacije na informacijah dobivam drugačne podatke kot v komerciali.

T2_Delavec
Starešina
Paket: Optika 100/10

Re: [Imam] 1/1+IP TV

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 28. Avg 2008 ob 00:11

Krtina?
Optika 100/10

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Paket: Tadrazga

Odgovor Napisal/-a Cobane » 28. Avg 2008 ob 07:15

bobu napisal/-a:Ker vidim, da kar nekaj članov dela na T2 dajte malo ukrepat, da se stranko obvesti tisto uro ali pa bolje kakšno uro prej, da ne bo uspel priti ob določeni uri, ne da čakaš kot budala dve uri. In poštimajte še okoli organizacije na informacijah dobivam drugačne podatke kot v komerciali.
Ne boš zmagal! To jim trobimo že od kar so na trgu, pa se ni še nič zgodilo! Kakšen serviser te bo poklical tri dni prej in bo točen kot ura, drugi bo prišel čez 14 dni, pa še poklical te ne bo... samo na vratih se bo pojavil - tako, da sploh nisem vedel več zaradi katere napake je prišel. Govorim iz lastnih izkušenj! Dvomim, da se je v tem času karkoli spremenilo - po branju prispevkov ostalih uporabnikov (tudi tebe), nič!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

bobu
Začetnik
Paket: 100/10 + TV

Odgovor Napisal/-a bobu » 28. Avg 2008 ob 15:16

Navadni Nimda napisal/-a:Krtina?
ja na Krtini, moram pa reči da sedaj zadeva dela vredu

T2_Delavec
Starešina
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 28. Avg 2008 ob 15:56

To je bil enkraten primer, čuden, neverjeten. Včasih operirajo "malo po domače". Pomembno pa je, da ti vse dela, kot mora!
Optika 100/10

Odgovori