Nov TV vmesnik
-
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: Brezčasna optika 100/10
Re: Nov TV vmesnik
Nastavitve - Možnosti profile - Napredne nastavitve.
Tam imaš možnost nastavljanja vtičnikov, pa si lahko nastaviš na kakšen drug kraj.
Tam imaš možnost nastavljanja vtičnikov, pa si lahko nastaviš na kakšen drug kraj.
ko rano rani /
il' je pekar /
il' budala
il' je pekar /
il' budala
Hvala lepa Celloak 

-
- Novinec
- Paket: 10/2, telefon, TV
Kot je že nekdo napisal - TV reže spodnji in zgornji del slike, vendar malo - nemoteči del. Podnapisi na RTV SLO/POP TV se še ravno vidijo, nižje od njih pa ne.
Pa, ravno v tem ste imeli pri T-2 prednost, ko sem šaltal iz SiOL na T-2. Namreč, SiOL je ravno takrat predelal izgled svojega vmesnika na tak način, da se ni več videlo programov/številk, vaše so bila pa take velike + nižje, da se je prav dobro videlo. Zdej se pa to pokvarili.
Vsaj številko programa in naziv programa prestavite nižje, za spored mi je že vseeno, če ga ne vidim.
Pa, ravno v tem ste imeli pri T-2 prednost, ko sem šaltal iz SiOL na T-2. Namreč, SiOL je ravno takrat predelal izgled svojega vmesnika na tak način, da se ni več videlo programov/številk, vaše so bila pa take velike + nižje, da se je prav dobro videlo. Zdej se pa to pokvarili.
Vsaj številko programa in naziv programa prestavite nižje, za spored mi je že vseeno, če ga ne vidim.
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Ne vem meni na LCD-ju nič ne poreže in vse se vidi OK. Očitno so problemi na CRT-jkah.
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Ves avtomatizem preklapljanja 4:3 na 16:9, ki je TV-ju izklopi. Preklapljati mora STB, ne pa TV. (Vsaj probaj, če deluje bolje.)nekdo123 napisal/-a:Kot je že nekdo napisal - TV reže spodnji in zgornji del slike, vendar malo - nemoteči del. Podnapisi na RTV SLO/POP TV se še ravno vidijo, nižje od njih pa ne.
Optika 100/10
- Balonar
- Guru
- Paket: 8/1, 2x IP TV, IP Telefon
- Kraj: Celje
- Kontakt:
pa sem našel napako ...
HBO Comedy
Ko prestavim na ta program in pustim, da vmesnik sam zgine ..se pravi EPG in ura and stuff .. ne bo podnapisov. Če pa vmesnik izklopim sam ... s pritiskom na gumb OK, da takoj zgine, pa začne prikazovati podnapise.
funny...
HBO Comedy
Ko prestavim na ta program in pustim, da vmesnik sam zgine ..se pravi EPG in ura and stuff .. ne bo podnapisov. Če pa vmesnik izklopim sam ... s pritiskom na gumb OK, da takoj zgine, pa začne prikazovati podnapise.
funny...
-
- Starešina
To je namerno: s tipko OK izklopiš/vklopiš prekrivanje podnapisov z EPG v vrstico.
Optika 100/10
-
- Legenda
- T-2: Še nimam
- Paket: FTTH 20/20 T1
- Kraj: koroška
Men tud odreže tale EPG na vrhu pa mam lcd sam mam nastavljeno na avto format,pa tudi zelo moteče je,da ko šaltuješ programe ti zakriva sliko,to bi mogli naredit da sam prikličeš EPG če te zanima katera oddaja je.
-
- Starešina
No, dej AUTO na OFF, pa probaj. Amino nastavi na 16:9, če imaš Motorolo pa na PillarBox 16:9.
Optika 100/10
-
- Legenda
- T-2: Še nimam
- Paket: FTTH 20/20 T1
- Kraj: koroška
Mam motorolo sam če tako naredim pol je EPG ok sam maš pa pol črne robove na straneh .
- Balonar
- Guru
- Kontakt:
mal tricky tole .. samega sebe nimam za analfabeta tehnike .. kaj šele babica Marija v spodnjem Dupleku ..Navadni Nimda napisal/-a:To je namerno: s tipko OK izklopiš/vklopiš prekrivanje podnapisov z EPG v vrstico.
4:3 kanale Amino nastavi na 4:3 kanale. To mi cisto nic ne koristi, ce hocem Smart.
-
- Starešina
Ko preklopiš kanal, lahko pustiš pri miru in bo EPG zginil čez par sekund. To je default. Če pa po preklopu kanala pritisneš OK, bo EPG vrstica takoj zginila. To je korak naprej glede na prejšnji vmesnik.Balonar napisal/-a:mal tricky tole .. samega sebe nimam za analfabeta tehnike .. kaj šele babica Marija v spodnjem Dupleku ..Navadni Nimda napisal/-a:To je namerno: s tipko OK izklopiš/vklopiš prekrivanje podnapisov z EPG v vrstico.
Optika 100/10
- Balonar
- Guru
- Kontakt:
nisi glih najbolje prebral mojega prvega posta