Predlogi za TV programe
Re: Predlogi za TV programe
Sam men je tole res kr neki, vsi že dodajajo neke programe, še en usran Tuš, T-2 pa z nobenim popoletnim presenečenjem, edina stvar je bla nov vmesnik upam, da se kaj premakne v tej smeri.
Prav neverjetno, prav zaradi vsega skupaj sem se prijavil na T-2, pa mam že pomisleke
Itak pa sedaj, ko je Telekom že objavil nove programe, bi lahko T-2 vsaj nakazal v katero smer se kaj dogaja, če se seveda kaj dogaja spljjjoh
hope dies last
Prav neverjetno, prav zaradi vsega skupaj sem se prijavil na T-2, pa mam že pomisleke
Itak pa sedaj, ko je Telekom že objavil nove programe, bi lahko T-2 vsaj nakazal v katero smer se kaj dogaja, če se seveda kaj dogaja spljjjoh
hope dies last
Čakam in pričakujem odgovor t2..zdaj pa res že vsi prehitevajo.DownTaker napisal/-a:Tuštelekom je v svojo programsko shemo vključil naslednje programe:
Viasat paket, Fox paket,
lp
Konkurenca dobiva vsak dan nove in nove programe,
mi pa očitno ne bomo dobili nič...
-
- Navdušenec
- T-2: Že imam
- Paket: 4/512 + IPTV-HDTV + tulifon :)
Pojdite h konkurenci, nič vas ne veže. Tako bom naredil tudi sam
Megane 225 Renault Sport
-
- Legenda
- T-2: Še nimam
- Paket: FTTH 20/20 T1
- Kraj: koroška
Zdaj da bi se samo zaradi programov prestavljali nima smisla,ker pol T-2 da kaj novega pol pa nazaj,jaz se bom prestavil samo zaradi interneta,ko bo Telekom napeljal optiko,za tv pa zaenkrat ne razmišljam da bi menjal bi bil pa vesel Viasatovega paketa.
-
- Navdušenec
- Paket: Telemach 6/1+3xDTV(1xHD)+tel
- Kraj: Lenart
- Kontakt:
maxmagnus napisal/-a:Konkurenca dobiva vsak dan nove in nove programe,
Vsi vemo, da T2 rad skriva prihajajoče novosti, da jih nebi konkurenca prehitela oz. posnemala, ampak zakaj sedaj skrivajo prihajajoče novosti pa res ne razumem.
Edina razlaga se mi zdi, da novosti še nekaj časa nebo.
- DownTaker
- Starešina
- Paket: Telekom
- Kraj: Šmarje pri Jelšah
Mogoče čakajo kaj bodo še kablaši pripravl. Pol bodo pa svoje "orožje" ven vrgl.
Počakmo še kak mesec.
Počakmo še kak mesec.
-
- Navdušenec
- Kontakt:
Kablaši bodo svojo novo shemo predstavli 15. tega meseca ampak že sedaj so opazne novosti (š1,š2...)
Jaz sem velikokrat hvalil T2, sedaj pa imam vedno manj razloga za hvalo...
Nisem pa mazohist in imam tudi siol optiko v bloku, tako da zihr ne bom večno poslušal obljube in zavajanja s strani T2
Le kako je celo mali tuštelekom dobil fox paket, pa zihr nima 100.000 IPTV naročnikov
nas se je pa tukaj zavajalo, da zato ni fox paketa na t2, ker le ta še nima toliko naročnikov...
da ne govorimo o viasat paketu, ki ga imajo skoraj vsi, razen T2
Nisem pa mazohist in imam tudi siol optiko v bloku, tako da zihr ne bom večno poslušal obljube in zavajanja s strani T2
Le kako je celo mali tuštelekom dobil fox paket, pa zihr nima 100.000 IPTV naročnikov
nas se je pa tukaj zavajalo, da zato ni fox paketa na t2, ker le ta še nima toliko naročnikov...
da ne govorimo o viasat paketu, ki ga imajo skoraj vsi, razen T2
Jaz mislim, da se bodo na T-2-ju sedaj morali krepko zamisliti, ali bodo nadaljevali s to programsko shemo staro pol leta ali pa bomo odšli k konkurenci.
Meni kot tudi vsem drugim je cisto vseeno ali na poloznici piše SIOL, TUŠ ali pa T-2, vazno je kaj dobis za ta denar.
Meni kot tudi vsem drugim je cisto vseeno ali na poloznici piše SIOL, TUŠ ali pa T-2, vazno je kaj dobis za ta denar.
Tocno tako...mar mi je kaj pise na poloznici...
Grem na telekom...
Grem na telekom...
offtopic: govor zaseMagician napisal/-a:Meni kot tudi vsem drugim je cisto vseeno ali na poloznici piše SIOL, TUŠ ali pa T-2, vazno je kaj dobis za ta denar.
-
- Navdušenec
- Kontakt:
weby napisal/-a:offtopic: govor zaseMagician napisal/-a:Meni kot tudi vsem drugim je cisto vseeno ali na poloznici piše SIOL, TUŠ ali pa T-2, vazno je kaj dobis za ta denar.
Boš plačeval še mojo položnico? Ali pa naj ti kar T2 nabije 50€ za IPTV z RTV SLO 1 2 3 pa je
- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Koper
Celjski sejem je zaštartal. So kakšne novosti glede programske sheme? Novosti, ne obljube, da ne bo pomote.