Odgovor
Napisal/-a fiston » 26. Jan 2021 ob 00:04
Eto 3 dni delalo normalno, zdaj pa spet na magičnih 7 mb kot prej cel mesec. No začelo je delati čudežno, nehalo tudi čudežno, ko nisem nič delal. Gledal sem en kanal v simple TV playerju, pa v multicast TV enega snemal, pa mi je začelo kockati. Pa vidim vleče spet samo 7 mega, prej je normalno 20..., no potem sem ono snemanje ugasnil in je delalo normalno, samo oni kanal je rabil samo 5 MB nekje.
Zdaj me zanima, ker imam očitno samo jaz probleme, ali to samo mene zajebavajo?
No saj se da tudi z onim t2go gledati, čeprav ne vem, če sem že kdaj videl kaj slabšega. Sicer gledati se da, samo problem je ko posnameš, ne vem pa kako recimo dela časovna funkcija. Ker ko gledam ono posneto, ko recimo preskočim, traja tudi pol minute da je spet slika, pa potem ponavadi še slika in zvok vsak čisto narazen, potem lahko spet daš nekam nazaj in porabiš še več časa kot če bi pustil in gledal vse reklame.
Televizije pa nimam, tako nimam pojma ali bi mi tam tudi kockalo, po logiki bi moralo, če ne gre skozi port na modemu več kot 7 mega, razen če podtaknejo kake kanale HD, ki niti niso HD ampak samo napumpani SD na HD resolucijo. Taja je bila včasih ona celjska arena, zdaj je HRT....