Že več kot tri leta sem uporabnik storitev T-2, internet, telefizija in telefonija. Stanujem v Centru 2 na Jesenicah in preko PSTN imam kvalitetetne storitve.
Sprašujem se, ali so preko optike sploh lahko še boljše. Nabor TV in RA programov je zelo pester. V stanovanju imam 3 tv sprejemnika in je slika fantastična.
Seveda se zelo veselim optike ker bo ta vse samo še pocenila, internet bo veliko hitrejši, pravijo pa da tudi tv slika veliko ostrejša. Vse aparature (modem, tv vmesniki) ki jih imam v stanovanju so last podjetja T-2 in mi za njih ni bilo treba nič plačati, nisem pa z pogodbo časovno vezan.
Na napravah je neomejena garancija in ko se ti pokvarijo jih T-2 zamenja z novimi in to zelo hitro. Prejšnjo telefonsko številko sem prenesel iz Telekoma in jo obdržal, pri T-2 pa naročil še dodatno številko ker doma uporabljam tudi telefaks.
Vsem ki to še niso, priporočam da se čim prej odločijo za T-2, kajti, tega ponudnika bo težko kdaj kdo prehitel kar se tiče nudenja kvalitetne in cenovno sprejemljive ponudbe.
Tudi mene zanima kdaj bo končno tudi na Jesenicah T-2 začel polagati optiko v jaške ki so že postavljeni. V jeseniških novicah sem prebral da do konca letošnjega leta. Ali to drži? Če je kdo bolje informiran naj nas vse o tem tukaj obvesti.