HDTV Brez TV vmesnikov
Re: HDTV Brez TV vmesnikov
Atoll za tebe je bilo že javljeno dostavno-monterski službi, katera skrbi za tvoj konec. HDTV STB-ji so.
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Super! Hvala!Mark napisal/-a:Atoll za tebe je bilo že javljeno dostavno-monterski službi, katera skrbi za tvoj konec. HDTV STB-ji so.
Potem samo še malo počakam

Cord cutter.
V Kranju vas je baje veliko na wait listi. Zato bo morda potrebno še malo počakati, da se dostavi obstoječim uporabnikom (Nebo pa noben, ki je naročil spregledan). Če hodiš kaj po LJ, lahko preveriš kako je tam.
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
dones bil v Kopru, ko sem priklapljal Aminote...
blagor se Koprčanom.... veliko folka (tudi bajte) imajo optiko... to je res hudo
blagor se Koprčanom.... veliko folka (tudi bajte) imajo optiko... to je res hudo
- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Koper
Še več ljudi čaka na priklop v Kopru, tako sem ti bil primoran prevzet en priklop opreme.Čaka pa me še par izobraževanj.
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
najbolj je pa beda to, PRIMER: ko stranko kličeš na GSM pa ima skoz - 2h zaseden telefon, doma je ni, pol pa pustis obvestilo v nabiralniku...

A bi mi lahko nekdo tko laiku razumljivo povedal, kakšna je razlika med STB standardne ločljivosti in visoke ločljivosti (HDTV)? Kaj bi pridobil z visoko ločljivostjo (predvsem kvaliteta slike)?

Ampak če prav razumem stvari, večina programov ne oddaja v HDTV ločljivosti...kaj ti potem pomaga STB vmesnik v HDTV ločljivosti? Bo npr. s HDTV vmesnikom slika RTV SLO, POP TV,... kaj boljša?
In ti HDTV kanali so slabše kvalitete z STB vmesnikom standardne ločljivosti?