YUGO paket

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
d_g
Legenda
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2

Re: Čestitke za ex-yu programe

Odgovor Napisal/-a d_g » 6. Nov 2011 ob 10:03

Hja po mojem so res "tehnične" težave krive, da še ni vseh programov, se vidi sedaj to pri bosanski programih, ki na pol delajo pa ne delajo, pa še zatikajo se ... po mojem jih ne sprejemajo prek sateletita, ampak nekako prek interneta :hmm: ....

Simpatikos
Znanec
Paket: T4 + 4 tv
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Simpatikos » 10. Nov 2011 ob 10:36

Vceraj sem koncno zvedel, kaksne tehnicne tezave so z vklopom yugo paketa...
Nestetokrat do zdej sem klical na T2 in vedno so mi zatrjevali, da bo in da vsi programi bojo vklopljeni najkasneje do konca novembra in da niti slucajno ni tezava v avtorskih pravicah, ampak je tezava tehnicna in da pocasi vklapljajo programe... Vceraj mi je pa en fant po telefonu povedal, da je tezava zaradi licenc, in s tem so prvic priznali da res nimajo urejenih licenc in avtorskih pravic za predvajanje Srpskih nacionalnih programov in da obstaja moznost, da ne bojo sploh vklopljeni, da jim je zal... tolk o resnosti in zavajanju T2...
Razocaran sem, ker sem ta paket narocil zaradi starsev, ki me vsak dan morijo in sprasujejo kaj je zdej, a bo to ze enkrat delovalo al ne... Ocitno se moram vrnit nazaj na Total TV al pa se za tv izbrat NetTvPlus, tko kot ga mam na iPadu

Hvala T2 za na...nje
Zadnjič spremenil slow_slow, dne 10. Nov 2011 ob 10:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Razlog: Prosim, če si prebereš pravila foruma.

parallax
Model
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a parallax » 10. Nov 2011 ob 10:38

Na forum si se registriral danes, reklamiraš druge ponudnike storitve in trdiš, da imaš ekskluzivno novico zakaj nekateri programi še niso vključeni na T-2.

Ajej, a smo res tako nizko padli :hmm:

Simpatikos
Znanec

Odgovor Napisal/-a Simpatikos » 10. Nov 2011 ob 11:04

Danes sem se registriral zato, da sem napisal to kar sem zvedel...
Boli me K...c za druge ponudnike, ker sem bil vcasih na Siolu in se vedno mam Telemach kabelsko, apak absolutno sem sel na T2 pred leti, ker imam optiko in je logicno da sem na T2, kjer mam najboljse pogoje za net in tud s tv-jem sem bil do zdej zadovoljen...
In ne vse obracat takoj kot propagando za konkurenco in anti-propagando za T2... povem vam samo, kaj mi je fant vceraj povedal preko telefona, lahko verjames ce hoces al pa nem me prav briga
Na koncu bo itak resnica zmagala...
Lahko pa tud pustim svoje podatke, kdo sem in kaj sem in da sem narocnik T2 storitev... Imam popolnoma cisto vest
Zadnjič spremenil slow_slow, dne 10. Nov 2011 ob 11:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Razlog: Strpnost!

Uporabniški avatar
kekoke
Guru
Paket: išče alternativo

Odgovor Napisal/-a kekoke » 10. Nov 2011 ob 11:14

Ja kje pa misliš da fant na telefonu dobiva tako kočljive informacije? Če maš srečo bere ta forum in si na podlagi tega ustvari neko mnenje in ga potem v želji pomiritve tečnih klicateljev podaja naprej. Ali gre za informacijo, ki jo je dobil od nadrejenih komot preveriš tako, da pokličeš še ena 2 druga panta ali dekleti, pa boš videl kaj boš potem vedel.
Slika
Avtor napisanega izjavlja, da ni zaposlen v podjetju T-2 ali z njim povezanih podjetjih. Vseeno pa sprejema zasebna sporočila z neprimerno vsebino.

Simpatikos
Znanec

Odgovor Napisal/-a Simpatikos » 10. Nov 2011 ob 11:23

Potem bom pa spet slisal isto kot do zdej..da so tehnicne tezave in da ne znajo tocno povedat kdaj bo, amak bo v kratkem.. In ne govor brdarije, ne more fant odgovarjat na vprasanja tko, kot se pise na forumu, ampak tko kot je res oz. tko kot mu narocijo

Uporabniški avatar
kekoke
Guru
Paket: išče alternativo

Odgovor Napisal/-a kekoke » 10. Nov 2011 ob 11:27

nisem od včeraj registriran na forumu, pa včas sem tudi jaz precej govoru z omenjenimi fanti in dekleti. Verjami, trenutno so brdarije le tvoje.
Slika
Avtor napisanega izjavlja, da ni zaposlen v podjetju T-2 ali z njim povezanih podjetjih. Vseeno pa sprejema zasebna sporočila z neprimerno vsebino.

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 10. Nov 2011 ob 11:30

Uradni razlog na spletni strani T-2:
Zaradi tehničnih težav smo prestavili začetek delovanja novega Yugo paketa. O ponovni postavitvi programskega paketa boste kmalu obveščeni.

vir: link!

Simpatikos
Znanec

Odgovor Napisal/-a Simpatikos » 10. Nov 2011 ob 11:48

Jest sem napisal samo tisto, kar sem vceraj slisal na klicnem centru in nic drugega

fiston
Faca
Paket: T4 VDSL

Odgovor Napisal/-a fiston » 10. Nov 2011 ob 11:55

Simpatikos napisal/-a:Vceraj sem koncno zvedel, kaksne tehnicne tezave so z vklopom yugo paketa...
Nestetokrat do zdej sem klical na T2 in vedno so mi zatrjevali, da bo in da vsi programi bojo vklopljeni najkasneje do konca novembra in da niti slucajno ni tezava v avtorskih pravicah, ampak je tezava tehnicna in da pocasi vklapljajo programe... Vceraj mi je pa en fant po telefonu povedal, da je tezava zaradi licenc, in s tem so prvic priznali da res nimajo urejenih licenc in avtorskih pravic za predvajanje Srpskih nacionalnih programov in da obstaja moznost, da ne bojo sploh vklopljeni, da jim je zal... tolk o resnosti in zavajanju T2...
Razocaran sem, ker sem ta paket narocil zaradi starsev, ki me vsak dan morijo in sprasujejo kaj je zdej, a bo to ze enkrat delovalo al ne... Ocitno se moram vrnit nazaj na Total TV al pa se za tv izbrat NetTvPlus, tko kot ga mam na iPadu

Hvala T2 za na...nje
No ja, jaz sem od bolj merodajnega izvedel, da so tehnične težave. Morali bi dobiti novo opremo, ker ta pač ne zdrži toliko več. Se pravi, ne more zdržat še celega yugopaketa zraven. Se mi zdi, to bolj logično, zato pa vklapljajo počasi, recimo ko kakšen kanal izgine, pa potem vklopijo nekaj onih. Verjetno je bilo še toliko rezerve na opremi, da so makedonce in šiptarje lahko vrgli gor, za katere predvidevam, da niso ne vem kako množično gledani, pa verjetno zaradi tega oni bosanski ne delajo ravno kot bi morali.
Ta tvoja teorija ne pije vode, ker ne vem zakaj ne bi ravno od nobenega srbskega mogli dobiti licence, od vseh makedonskih in šiptarskih pa brez problema. Zdaj če ti je oni tam na telefonu rekel, oni takih informacij niti nima, sigurno mu bo T-2 dal enake kot jih je objavil na strani. No mogoče je hotel biti malo bolj pameten, pa je mogoče tudi tukaj na forumu prebral, da so problemi z licencami. :)

Kaj a oni NetTVPlus ni internetna TV, ona ki ima te balkanske programe pa še par tujih ? Tako da ne vem kako boš ti izbral to za TV ponudnika. Če imaš na IPadu, pač lahko daš na računalnik, gledaš potem z VLCjem, pa verjetno lahko kak hdmi kabel potegneš na TV, da lahko tudi tam gledaš.

Simpatikos
Znanec

Odgovor Napisal/-a Simpatikos » 10. Nov 2011 ob 12:25

Ta NetTvPlus imam na iPadu in lahko ga prek HDMI kabla prikljucim direkt na tv, ampak ne morem jest s tem obremenjevat oceta in mamo, ki pojma nimata kaj morata narest, da bo to delovalo na TV-ju.. Sicer imajo oni tud moznost priklopa vmesnika Motorola direkt na Tv pa lahko isti ta paket spremljas preko TV direktno, ampak rajsi bi imel vse preko T2, da se ne zajebavam se s tem.. Pa vsec mi je, ker imam na T2 48 urni casovni zamik in lahko dolocene zadeve pogledam tud, ce nusem imel casa, ko je program bil v zivo..
Sicer pa ne vem, ce ste opazili, da ta casovni zamik ne dela v Yugo paketu.. Upam, da to se uredijo

fiston
Faca
Paket: T4 VDSL

Odgovor Napisal/-a fiston » 10. Nov 2011 ob 12:56

Aha, imajo motorolo tako sprogramirano, da ona potem one ipje najde tako kot vlc player recimo. Saj vprašal sem zato, ker mislim, da bi se dalo zmenit, da ti pošljejo samo motorolo in ne bi bilo treba plačevati še enega paketa, ker sem bral, da lahko dva gledata na ono šifro. Če jih več pa blokirajo. Tako da po tej logiki, potem ne bi bilo treba imeti 2 krat naročene pakete.

Simpatikos
Znanec

Odgovor Napisal/-a Simpatikos » 10. Nov 2011 ob 13:29

Jest imam paket za iPad oz. iPhone in ta paket je drugacni od paketa za PC, MAC ali pa Motorolo, ceprav ima stevilo kanalov skoraj identicno...
Tud cenejsi je...enoletna narocnina za iPad stane okol 90 evrov, za Motorolo pa okol 150 evrov za leto dni...v tem je tud Pink paket vkljucen...
ampak, sej pravim...jest bi vseen ta Yugo paket raje imel na T2 vmesniku, zaradi starsev... na iPadu imam itak

webmaher
Starešina
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a webmaher » 10. Nov 2011 ob 13:36

za 150€ če maš jajca, lahko dobiš skoraj vse kar je na satelitu :-)
Sony 65XE9005 z EON box, HTPC 4k HDR
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella

Simpatikos
Znanec

Odgovor Napisal/-a Simpatikos » 10. Nov 2011 ob 14:00

Jest mam jajca, sam ne vem, ce jih mas ti...
Tud Dreambox DM800 HD PVR imam, pa cardsharing, ampak ocitno ne ves, da ze nekaj casa Total Tv ne dela prek cardsharinga...
Ze skos pa povdarjam, da Yugo paket rabim za starse, ne zase, ker jest ga mam prek iPada...
Prek Dreamboxa pa imam vse ostalo Sky UK, Sky Deutschland, Sky Italia in podobno... pa ne za 150 Evrov, ampak ze za 120 KM, prevedeno 60 Evrov na leto
Tolk o tem... ne bom vec pisal o drugih zadevah...tema je Yugo paket na T2

Lp

Odgovori