Ahiles napisal/-a:Zgleda je en pozabu zaklent un trapast pop paket sem po pomoti kliknu in vidu tole
http://www.imdb.com/title/tt1031254/ mi je še zdej slabo bi prosu da se zaklene nazaj da ne kliknem po pomoti spet

Mislim da ga ni nič pozabil, glih taki šalabajzarji pa niso. No ja ostalo so še prestavili po logiki, kaj so pa to pot pa res samo oni vedo.
Razlog za to pa predvidevam, da je naslednji:
"Paket Pop non stop, ki vključuje šest tematskih programov, s 1. aprilom ne bo več oddajal kot dodatni plačljivi paket. Na Pop tv pravijo, da uvajajo »spremenjen način financiranja treh tematskih programov s prihodki iz oglaševanja in operaterjev«.
V svoji programski shemi bodo ohranili programe Brio, Kino in Oto, ki bodo po navedbah Pop tv od 1. aprila vključeni v obstoječo programsko shemo Tv operaterjev. Ob tem tudi pričakujejo, da bodo omenjeni programi do konca leta na voljo v 60 odstotkih vseh slovenskih gospodinjstev. "
Eto bodo šli oni trije, ki ostajajo v neko programsko shemo, verjetno v L paket, pa bi se oni potem moral tudi podražiti, ker piše da računajo na prihodke od operaterjev. Jaz bi jim rekel, naj ta jajca kar imajo.