Nedelovanje določenega programa (staro)
- toni
- Guru
- T-2: Že imam
- Paket: T4 Optika
- Kraj: Novo mesto
- Kontakt:
Re: Nedelovanje določenega programa
Jo bo treba mal porint 

Tistim, ki se radi za(je)bavate na moj račun, sporočam, da je ta blokiran!!!
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
- dugi
- Faca
- Paket: optika T-4 giga
- Kraj: Fužine
Kaj ni še nobenega odgovora?mister_ napisal/-a:Kaj je s programom VIKOM-Srbija in zakaj ne dela.
Včeraj zvečer ni delal Rai1, med tekmo Champions League Milan - Shaqtar...
1. Na Rai kolikor vem ni težav z zatemnjevanjem kot pri Mediasetu (za Mediaset vem da še čakate odkodirane kartice)?
2. V kolikor ste bili primorani zatemniti prenos zaradi zahteve katerega od naših ponudnikov...na katerem drugem kanalu se je predvajala ta tekma?
hvala
1. Na Rai kolikor vem ni težav z zatemnjevanjem kot pri Mediasetu (za Mediaset vem da še čakate odkodirane kartice)?
2. V kolikor ste bili primorani zatemniti prenos zaradi zahteve katerega od naših ponudnikov...na katerem drugem kanalu se je predvajala ta tekma?
hvala
-
- Navdušenec
- Paket: T4 20M, 2xTV, Patton
- Kraj: Obalala
RAI ima ravno tako zatemnjevanje - šport, filmi in nadaljevanke. Mislim, da zatemnjujejo sami in ne T-2, torej je situacija enaka kot za Mediaset.
-
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant HBO
- Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2
Točno tako. Zatemnjen je že signal direktno s satelita. Za ogled teh vsebin rabiš dekodirno kartico. Očitno se je ne dobi kar tako oz. so pravice za predvajanje res verjetno omejene za ta del vsebin samo za Italijo...
-
- Faca
- Paket: Internet 4/1, IPTV HD
- Kraj: Gornja Radgona
Na ORF1 ni zvoka!
Ali še komu ne dela?
Pri meni doma (Kamnik) se spet v nedogled vrti puščica "Prosimo, počakajte..." že ene 5 minut.
Pri meni doma (Kamnik) se spet v nedogled vrti puščica "Prosimo, počakajte..." že ene 5 minut.

Ok, torej je za RAI in Mediaset ista zgodba glede kartic.
Kdaj pa te kartice pridejo? Mislim, da jih T2 obljublja na tem forumu že par mesecev?
Kdaj pa te kartice pridejo? Mislim, da jih T2 obljublja na tem forumu že par mesecev?
-
- Starešina
- Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Kartic za RAI ne bo. Preberi celo temo.
MTV Adria ne dela ...
- maxus
- Guru
- Paket: oranžni diamant hbo
- Kraj: Izola
Po polnem mrku je nato sledil delni mrk na RAI1,sedaj je delni mrk na RAI2
...Nimda,jaz bom obe TV verjetno odpovedal ker sem bil zaveden,pa me sedaj zanima,če se moram sam naročiti nazaj na kablaša ali bo to storil T-2
PS
Imam dve televiziji,torej dva aminota,pa mi že od vsega začetka T-2 na računu pod zap.št.1 zaračunava "MESEČNA NAJEMNINA DODATNEGA STB 2 KOS",pod zap.št.4 pa "NAROČNINA TV 1 KOS"

PS
Imam dve televiziji,torej dva aminota,pa mi že od vsega začetka T-2 na računu pod zap.št.1 zaračunava "MESEČNA NAJEMNINA DODATNEGA STB 2 KOS",pod zap.št.4 pa "NAROČNINA TV 1 KOS"
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Če imaš narobe na računu, podaj reklamacijo.
Glede RAI1, RAI2: tudi kablaši jemljejo vsebino iz satelita in imajo torej tudi oni zatemljene oddaje. Ne mi govoriti, da ni tako.
Glede RAI1, RAI2: tudi kablaši jemljejo vsebino iz satelita in imajo torej tudi oni zatemljene oddaje. Ne mi govoriti, da ni tako.

Optika 100/10
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Potem lovijo z zemeljsko anteno - redistribucija tako dobljenega signala baje NI legalna!tonimona napisal/-a:Ne na Obali.

Optika 100/10
- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Koper
Ima T-2 v pogodbi določen vir signala za RAI?